Google presenta Android 4.4.3

Compartir

Google ha decidit no donar-li al seu gran rival ni un minut de descans , i a les poques hores que Apple presentés totes les seves novetats en el WWDC14 , ha decidit alliberar pels dispositius Nexus la versió 4.4.3 d’Android . Ni comunicat oficial ni presentació , l’únic que tenim de moment són les imatges de fàbrica de la nova versió del sistema operatiu mòbil de Google , tot i que no creiem que l’empresa del cercador tarda molt a començar a actualitzar automàticament via OTA.

No hi ha descans en la lluita per l’hegemonia del mercat, poques hores després que Apple presentés totes les seves novetats en el WWDC14, Google ha decidit alliberat pels dispositius Nexus la versió 4.4.3 d’Android. I aquest cop sense comunicat oficial, ni presentació ni cap pista per part de la companyia. La notícia arriba gràcies a unes imatges de fàbrica i els rumors confirmats per tercers, com T-Mobile.

No hi ha gaires novetats, el que Google ha fet amb aquesta nova versió és dotar de més estabilitat al seu sistema operatiu, solucionant alguns errors com el que fa que la cobertura desaparegui de sobte en alguns terminals, o que algunes apps es quedin enganxades funcionant en segon pla. També s’ha millorat l’eficiència de la bateria, l’enfocament de les càmeres dels dispositius Nexus i han solucionat petits problemes d’aplicacions com la dels MMS, Exchange o la sincronització del Calendari.

Com sempre, aquestes actualitzacions arribaran primer pels telèfons de la companyia, els Nexus, i després dependrà dels altres fabricants. Si sou impacients, podeu baixar-vos i instal·lar Android 4.4.3 fent clic AQUÍ, però pel vostre compte i risc, i des d’ycom.cat us recomanem que espereu a que Google comenci a actualitzar els dispositius via OTA, que segurament serà en breus.

FONT:ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: