Google presenta Android Wear, el sistema operatiu adaptat a ‘wearables’

Compartir

No és cap novetat que els ‘wearables’ estan de moda. Tants sols hem de fer una mirada enrere i veure tots els dispositius que es van presentar durant el MWC de Barcelona.

Avui Google ha anunciat Android Wear, una versió adaptada a dispositius wearables del seu conegut sistema operatiu. Ara per ara es centrarà, almenys de moment, en rellotges intel·ligents, però està pensat per moltes més coses.

S’espera que Google Wear no tant sols ens pugui mostrar l’hora, sinó que esperem que aquest anunci provoqui una allau de nous dispositius. Això repercutirà en un gran catàleg d’aplicacions per a aquests nous wearables.


Com podem veure en el vídeo, la interfície està basada en Google Now i el seu sistema de targetes. Això permetrà veure tota la informació necessària en cada moment i possiblement amb un simple “Ok Google”. Igual que els rellotges intel·ligents existents, comptarà amb registre d’activitat i estat físic. També podrem utilitzar Google Wear per controlar altres dispositius com smartphones i televisors. Lògicament podrem rebre les nostres notificacions en el rellotge.

Google Wear

Google ha anunciat les principals marques que treballaran amb Android Wear, entre d’altres trobem Asus, HTC, LG (el qual possiblement serà el primer en lluir el sistema operatiu), Motorola i Samsung. No només participaran en aquest projecte companyies de mòbils, també podrem veure rellotges intel·ligents de Fossil.

Què us sembla la interfície en forma de targetes de Google Wear? Nosaltres ja tenim ganes de veure els propers smartwatches.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: