Google vol dotar als smartwatches Android Wear de la varietat de l’Apple Watch

Compartir

Les corretges MODE per a rellotges intel·ligents que empren Android Wear aporten una varietat estètica semblant a la que Apple ha dotat al seu rellotge.

Apple continua essent una referència, també amb el seu rellotge. I és que Google vol dotar als smartwatches que empren Android Wear com a plataforma de programari, d’una col·lecció de corretges de tota mena, que inclogui tant la pell com els materials sintètics, i amb una àmplia diversitat de colors, tal com Apple ofereix amb el seu rellotge, el qual pot ser personalitzable en aquest aspecte fins on vulgui l’usuari.

És per això, i degut a la diversitat de fabricants de rellotges intel·ligents amb Android Wear, que Google ha creat un estàndard per a corretges de fàcil intercanvi (tan sols cal un clic en un mecanisme metàl·lic per obrir-les i poder-ne posar unes altres al rellotge) i obert perquè qualsevol fabricant el pugui adoptar. Aquest estàndard rep el nom de MODE.

A partir d’aquí, és lògic pensar que s’obre un món de possibilitats per a terceres parts que vulguin dissenyar i fabricar les seves pròpies corretges, que podran encaixar amb tota una diversitat de futurs rellotges que emprin aquest sistema.

Abans, però, s’han de donar una àmplia adopció de l’estàndard per part dels fabricants, quelcom per al que de ben segur, Google els pressionarà.

Guillem Alsina
Etiquetes: