GoPro anuncia el seu propi drone

Compartir

La companyia també ha presentat un prototip d’un giny professional amb sis de les seves càmeres per a gravar entorns de 360 graus. 

GoPro vol començar a treure partit de la popularització dels drones. Des que van arribar al mercat, les càmeres d’acció de la companyia han anat rebent accessoris que han permès a l’usuari millorar les perspectives de gravació. Al pit, al cap, fins i tot a la boca! Ha capturat imatges des de tot arreu. Amb la irrupció dels drones, van separar-se dels humans per a pujar-hi; però, fins ara, aquest giny estava fora del catàleg de la companyia i els usuaris l’havien de comprar a altres marques.

Recentment, el CEO de GoPro, Nick Woodman, ha revelat que aviat començaran a vendre el seu propi drone. Sense oferir detalls sobre els preus ni concretar la seva arribada al mercat (en algun moment de principis de l’any vinent), Woodman va assegurar que el drone de GoPro serà “atractiu” per als consumidors; és a dir, serà raonablement assequible.

A la revelació d’aquesta novetat va afegir la d’un prototip d’una matriu esfèrica amb sis càmeres que permetrà gravar crear entrons immersius de 360º. Valorat en uns 3.000 euros, aquest producte està més enfocat al sector professional. La Realitat Virtual, per exemple, és un dels àmbits que més se’n podrà beneficiar. Amb aquest sistema de sis càmeres, s’aconseguiran continguts de valor que seduiran usuaris més enllà dels gamers.

Clara Pariente
Etiquetes: