GoTenna, no et quedis penjat

Compartir

Quantes vegades hem necessitat enviar un missatge des d’un lloc inhòspit i ens trobem sense cobertura?

Moltes vegades patim per la immediatesa del moment, la necessitat d’enviar un missatge i no poder-ho fer per les adversitats originades per la manca de connectivitat.

Una companyia anomenada GoTenna acaba de llençar al mercat un dispositiu capaç de connectar-se amb el nostre telèfon mòbil a través de Bluetooth, es tracta d’una barra a simple vista, però en el seu interior trobem una antena que aconsegueix convertir el nostre telèfon en un un tipus de ràdio de baixa freqüència capaç d’enviar missatges fins a un radi d’aproximadament 80 quilòmetres.

Gotenna-smartphone


És compatible amb dispositius d’Android i iOS i ens permetrà enviar missatges de text o enviar la localització GPS.

Des de la companyia, garanteixen que la informació enviada estarà codificada, garantint així la privacitat, a més, expliquen que en cas de no connectar en primera instància, per qüestions d’irregularitats del terreny o interferències amb altres dispositius, l’aplicació automàticament continuarà intentant-ho fins que aconsegueixi transmetre la informació enviada.

El preu de sortida d’aquest dispositiu és de 150 dòlars a la seva web, fins arribar a recaptar els 50.000 que necessiten per incrementar la producció, posteriorment el preu ascendirà fins als 300 dòlars per unitat.

GoTenna

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: