GPMESS, deixa missatges públics als vianants

Compartir

No és cap misteri que cada vegada hi ha més xarxes socials amb les que mantenir el contacte amb els amics, ja siga compartint fotos, missatges, la teua localització, etc. Però pel que fa a xarxes a on pugues parlar i compartir informació amb desconeguts, queda molt per veure.

Açò és el que ens ofereix GPMESS. Aquesta aplicació aprofita la geolocalització dels nostres dispositius (amb la qual compten quasi tots ells) per a deixar missatges, o yipis, a la nostra localització, sense necessitat de buscar, marcar, o fer cap tipus de check-in del lloc al que estem. Quan un altre usuari d’aquesta xarxa passi per eixe lloc concret, rebrà una notificació amb el missatge en qüestió. No és necessari tenir oberta l’aplicació en primer plànol per a rebre aquestes notificacions.

Simple i senzill amb aquesta aplicació podrem fer i veure recomanacions d’establiments poc coneguts, edificis turístics, o avisar d’esdeveniments setmanals com mercats, concerts, etc. A més a més podrem afegir fotografies als nostres yipis per a donar més informació al missatge i compartir-los a Twitter i Facebook.

Aquesta app podria tenir un gran atractiu per comerços o empreses. En el següent vídeo podreu veure més exemples.

L’aplicació és gratuïta i està disponible tant per a Android, com per a iOS, encara que es troba a faltar la versió en català, malgrat que aquesta estigui feta a Espanya.

Més informació a la seua web.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: