Gramofon, el streaming de música domèstic

Gramofon
Compartir

Aquest dispositiu pot realitzar streaming de Spotify cap a smartphones o tablets.

De la mà de l’empresa Fon, la mateixa que ens permet compartir la nostra connexió a Internet i gaudir de la d’altres quan estem de viatge, tenim un dispositiu que ens permet gaudir de la nostra música dels serveis de streaming en línia, en qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, smartphone, tablet, o fins i tot una cadena de música.

Gramofon es connecta, d’una banda, amb Internet per a realitzar la descàrrega de la música i, de l’altra, crea una xarxa Wi-Fi a la qual s’hi connecten els nostres dispositius (per exemple, un smartphone), i des de la qual podem accedir a la nostra biblioteca musical per reproduir-la.

No només això, sinó que, a més, també podem connectar Gramofon al nostre equip musical mitjançant un jack de 3,5 mm per aprofitar els altaveus d’aquest reproduint música en línia.

De moment, Gramofon suporta streaming des de Spotify (només per a comptes Premium) i WahWah. Per a això, hi ha disponible una app específica de WahWah per a Gramofon que permet als usuaris seleccionar cançons o llistes de reproducció, a més de l’app de configuració del dispositiu Gramofon.

Curiosament, el dispositiu de Fon no ofereix connectivitat via Bluetooth. Per excusar-se d’això, des de Fon indiquen que el Wi-Fi és molt millor ja que permet realitzar streaming a molta més distància, no és tan procliu a patir talls i interferències, i no s’atura el streaming quan s’activa un altre dispositiu, com pot passar amb Bluetooth en el cas d’auriculars-mans lliures en rebre una trucada de telèfon entrant.

Com a dades tècniques, tenim que Gramofon ve equipat per un SoC Qualcomm AR9341 a 530 MHz amb 64 ​​MB de memòria DDR2; 16 MB d’emmagatzematge en memòria Flash; és compatible amb els estàndards 2×2 802.11bgn. WPA, WPA2, Mixed model WPA/WPA2; i presenta unes mides de 80x80x43 mm.

El seu preu és de 79 euros, tot i que, per temps limitat, es troba en oferta a 49 per a posseïdors d’un compte Premium de Spotify, podent ser adquirit directament a través del seu lloc web.

Guillem Alsina
Etiquetes: