Grava-ho tot amb QindredCam

Compartir

Diumenge, en la prèvia del Mobile World Congress, vam visitar ShowStoppers, un showroom d’empreses que mostraven els seus productes i serveis més nous a la premsa amb la intenció d’escalfar motors de cara al MWC. Diumenge ja vam publicar un post sobre Amigo, un rellotge per a nens, i ahir en vam publicar un altre sobre WEZR, un sensor wearable de prediccions meteorològiques que vam descobrir també diumenge a Mobile Focus. Avui continuem repassant els esdeveniments paral·lels al Congrés Mundial de Mòbils i us presento QindredCam, una càmera wearable que captura fotos i grava vídeos per tu. Només cal que te l’enganxis a la camisa o samarreta o que te la pengis al coll per a que ella gravi de forma automàtica tot allò que passa al teu voltant.

La càmera d’alta definició, de 8 megapíxels i amb una lent gran angular, té una autonomia de 24 hores i compta amb dos micròfons incorporats per a captar un so nítid. La QindredCam guarda tot allò que grava al núvol i a través del web o des de la seva app, QindredApp, podrem emmagatzemar i compartir les imatges amb qui vulguem.

L’interval de temps amb què la càmera fa les fotos és totalment personalitzable. Podem escollir cada quants minuts volem que faci una foto. Si mai volem capturar imatges de forma manual, també podem fer-ho tocant el sensor tàctil de la càmera: un toc ràpid fa una foto i un toc llarg grava en vídeo.

De moment QindredCam només és un prototip i, encara que la vam tenir a les mans i us podem garantir que és molt lleugera, els seus creadors ja ens van assegurar que en el seu disseny final la càmera seria més prima.

L’empresa Acumulus9 pretén que mai et perdis cap moment ni detall del temps que passis amb la teva família o amics perquè estiguis gravant un vídeo o fent una foto. Però hi veieu utilitat en utilitzar-la quan surts de festa, per exemple? Però això potser ja són figues d’un altre paner i entraríem en temes de seguretat i privacitat que donarien per un altre article.

Si voleu estar informats sobre tot el que estem veient al MWC2015 només cal que reviseu el següent enllaç.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: