Hama llança carregadors de càrrega ràpida

Compartir

Equipats amb la tecnologia Quick Charge 2.0 de Qualcomm, poden carregar el 75% de la bateria en mitja hora. Estan disponibles dos models, de 12 i 230 V.

Hama, fabricant alemanya d’accessoris per a productes electrònics, ha presentat els seus nous carregadors universals per a endoll i per a encenedor de cotxe, en els quals ha inclòs la tecnologia de càrrega ràpida de Qualcomm, Quick Charge 2.0.

Aquesta tecnologia permet arribar a tenir el 75% de la bateria carregada en tan sols 30 minuts. Necessita que el dispositiu a carregar estigui preparat. Per saber si el nostre dispositiu ho està i, per tant, si podem aprofitar aquesta envejable qualitat del carregador, Qualcomm posa a la nostra disposició una base de dades de dispositius compatibles, en la qual podem buscar per fabricant a més d’altres paràmetres.

En aquesta base de dades hi trobem smartphones com l’Xperia Z3 de Sony i seva versió compacta, l’LG G4, el BlackBerry Priv, o el Nexus 6, i els tablets Sony Xperia Z3 Compact i Xperia Z4.

El carregador de 12 V i 2 A és el que està destinat a seu ús en cotxes i camions. El voltatge d’entrada és de 12-24 V. Per la seva banda, el de 230 V compta amb un voltatge de 100-240 V d’entrada, pel que és una solució compatible amb la corrent de qualsevol país i, per tant, ideal per portar de viatge.

En ser carregadors de viatge i que podem emprar perfectament en instal·lacions i endolls que no coneguem i no puguem assegurar que es troben en bon estat, tots dos compten amb protecció addicional contra sobrecàrrega, sobrevoltatge i curtcircuit.

Tant l’un com l’altre presenten unes línies de disseny ultralleugeres i compactes, a més d’un indicador LED que permet conèixer l’estat de la càrrega. El cable microUSB està inclòs en els dos casos.

Els preus de venda recomanats són de 29,99 € per al model de cotxe de 12 V, i de 34,99 € per a la versió d’endoll de 230 V.

Guillem Alsina
Etiquetes: