Hisense aporta més opcions de televisors 4K

Compartir

La companyia xinesa va presentar la seva nova gamma de televisors d’Ultra Alta Definició a Barcelona el passat divendres, 8 de maig.

El passat divendres, 8 de maig, Hisense va presentar la nova gama de televisors Hisense 4K UHD a Barcelona, on també hi era present a través del seu sponsorship amb l’Infiniti Redbull Team, el qual va participar al Gran Premi de Fórmula 1 que es va celebrar el passat cap de setmana al Circuit de Barcelona Catalunya.

 

LLEGEIX LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL CIRCUIT EL DIA DE LA PRESENTACIÓ A REVISTA TREND

 

Aquests nous models – K70 (65” 55”)K321 (40”, 50” i 55”)XT810 (55”) i K681 (55”) – destaquen pel processador Quad Core que incorporen, que permet l’accés i recepció de dades d’una forma més efectiva per a l’usuari més exigent. La qualitat d’imatge millora gràcies a ell: colors brillants, un contrast dinàmic, detalls vívids i un efecte de moviment fluid.

Un altre punt clau és que suporten l’estàndard HEVC 4K, que permet reproduir continguts 4K via streaming i atorga també compatibilitat amb continguts 4K/60p en mitjans d’emmagatzematge externs com USB i targetes SD, antena i a través de connexió per Internet, sense necessitat de recórrer al suport de dispositius externs. És a dir, malgrat que encara no existeixin canals de televisió 4K, els nous equips de Hisense estan preparats i poden emetre el senyal que en un futur no molt llunyà començaran a llançar les cadenes. Mentre això no passi, la tecnologia Upscaling transforma un contingut SD, HD o Full HD a 4K.

El valor afegit d’aquests models es completen amb la inclusió de la plataforma Netflix que, segons va apuntar la mateixa companyia, s’espera que aviat entri al mercat espanyol; la precàrrega de playcast, amb més de 200 tipus diferents de videojocs; i la solució Anyview Cast per a compartir continguts de la forma més senzilla a través de WiFi entre gadgets com una tablet i la televisió.

Amb tot, els nous televisors són un veritable centre d’entreteniment que compten amb la qualitat de Hisense i la tranquil·litat dels 5 anys de garantia amb què compten.

Clara Pariente
Etiquetes: