Homey, apropa’t a la smarthome

Compartir

La tecnologia evoluciona i cada cop més se centra en el propi individu, deixant-nos la possibilitat de poder gestionar qualsevol dispositiu de la llar mitjançant els nostres comandaments de veu. Homey n’és un exemple molt clar. Es tracta d’un projecte tecnològic que busca finançament per poder esdevenir una realitat.

Aquest projecte és una esfera capaç d’interactuar amb l’usuari, atenent a les seves ordres de veu o als comandaments realitzats des dels nostres dispositius intel·ligents. Gracies al seu hardware, basat en una Raspberry Pi de 433,92 Mhz, és capaç de connectar-se amb la resta de dispositius de la llar per mitjà de sis senyals diferents:

  • Wifi
  • Bluetooth 4.0
  • NFC
  • ZWaze
  • ZigBee

Homey

Homey pretén ser un producte evolutiu, capaç de poder oferir més capacitats als seus usuaris a mesura que la tecnologia de la llar va evolucionant. És un projecte OpenSource, permetent als desenvolupadors la possibilitat de millorar les funcionalitats del software.

Aquest dispositiu serà compatible amb Android i iOs de tal manera que podrem accedir al forn, les llums, el termòstat i molts altres electrodomèstics sense la necessitat de tocar-los o estar a casa. El preu de sortida d’aquest dispositiu es de 229€ al portal Kickstarter, tot i que la data prevista d’arribada és pel març – juny de l’any vinent. Un producte molt interessant que podria apropar-nos encara més la idea d’una llar intel·ligent, també dit últimament smarthome. El principal problema és la data d’arribada, fent difícil per l’usuari la compra anticipada d’un producte que no arribarà fins l’any que ve.

Si voleu saber-ne més sobre aquest projecte podeu veure el següent vídeo:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: