HTC no sap aguantar i ja tenim tot el que volem del nou HTC One M9

Compartir

Si una marca ja pot fer les maletes de Barcelona, aquesta és HTC. La companyia taiwanesa ha tingut certs problemes per aguantar en secret el que vol portar a aquest Mobile World Congress i ja no queda res per descobrir d’aquest nou HTC One M9.

Després de diferents filtracions que us hem anat explicant, el nou HTC surt a l’escenari per complet amb un vídeo que pot ser de ben segur el de la seva presentació el diumenge. El conegut @upleaks ha publicat un seguit de vídeos promocionals que expliquen les funcions més interessants i noves del dispositiu.

En el primer, veiem un vídeo vertical preparat per a la seva difusió en dispositius portàtils (el teu smartphone per exemple).

htc_one_m9_2015

Confirmem d’aquesta manera l’acabat metàl·lic del dispositiu, en dos colors i diferents aplicacions com Themes, un nou widget anomenat Home (que basarà els nostres icones en la nostra ubicació) i un nou Blinkfeed amb suggerencies de restaurants i establiments pròxims a nosaltres. Tot ell amb so BoomSound de Dolby Audio i millores a HTC Connect.

El que si podem elevar a l’infinit és l’aparició d’una càmera com toca i eliminar de la part de darrere l’aposta per l’Ultrapíxel de l’any anterior. Incorporen una càmera que asseguren que tindrà 20 megapíxels amb un sensor signat per Toshiba.

A més, HTC incorporarà un editor de fotografies que segons el vídeo té molt bona pinta. S’ha vist ràpid i potent. El que volen és que publiquem fotografies editades pel seu programa a totes les xarxes socials. Segurament aquesta aplicació arribarà per a tothom amb Android a través de Google Play.

La marca taiwanesa també vol que tothom pugui editar Sense com vulgui. Per aquest motiu arribarà HTC Theme, una funció que permetrà a qualsevol usuari amb un HTC One M9 escollir qualsevol cosa de la seva personalització.

Sembla ser que amb aquests vídeos filtrats ja ho sabem tot sobre el nou HTC One M9. De veritat cal un esdeveniment per no ensenyar res? HTC té alguna cosa més, segur.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: