HTC One M8 comença a actualizar a Android 5.0 Lollipop

Compartir

A poc a poc tots els dispositius, especialment els de gamma alta, estan fent el pas cap a Android 5.0, el nou sistema operatiu de Google. Ara és el torn d’HTC i el seu HTC One M8. Aquest dispositiu ara ja gaudeix d’Android 5.0 Lollipop i la interfície d’entrada renovada amb la incorporació del més nou d’HTC. Aquesta companyia s’ha caracteritzat des dels seus inicis per afegir una capa de personalització pròpia i diferent de les versions oficials.

El packet d’actualització ja fa mesos que està alliberada, però no és casualitat que HTC ho faci abans del seu esdeveniment al Mobile World Congress on s’espera l’arribada d’un nou dispositiu i un portable. L’actualització feia unes setmanes en desenvolupament i ara ja està arribant a tots els usuaris de manera esglaonada, disponible evidentment en català.

Què ens aporta la nova versió d’Android 5.0 Lollipop en el nostre HTC?

Amb l’arribada d’aquest nou sistema, renovat al 100%, podem gaudir d’unes noves notificacions més atractives, una modalitat de no-molestar, podem cercar des de la barra d’ajustaments, compartir d’una manera més fàcil tot el contingut, una nova multi-tasca, millores en rendiment i seguretat, una millora també en el consum de la bateria i un seguit de millores que fan que Android millori cada dia que passa.

Un Mobile World Congress per ser la referència

HTC intentarà donar la campanada aquest Mobile World Congress, com ho va fer l’any passat aconseguint el premi al millor smartphone. La companyia necessita fer un gir en la seva dinàmica, després dels fracassos i les baixes vendes dels últims mesos. Amb permís de Samsung, LG, Sony i Huawei, el fabricant taiwanès vol tornar a ser la referència, invertint molt més en publicitat i organitzant diversos esdeveniments, conferències i trobades.

Ara bé, ja teniu Android 5.0 en el vostre HTC One M8? Volem conèixer les vostres impressions en els comentaris.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: