HTC Petra, el primer wearable de HTC

Compartir

A més de l’esperat HTC One M9, el fabricant taiwanès és gairebé segur que, igual que molts altres fabricants, s’iniciarà en el món dels wearables. Tothom vol vendre el seu, i els de HTC no volen ser menys. Segurament al MWC d’aquest any podrem veure el seu primer producte final. L’HTC Petra.

El seu disseny és convencional, res a destacar pel que fa a aquest sentit. Un dispositiu més que té una aparença semblant a la del Samsung Gear fit o bé la Microsoft Band. La seva pantalla serà flexible amb una mida de 1.8 polzades i una resolució de 32×160 píxels. La tecnologia que acompanyarà aquesta pantalla serà PMOLED.

htc-petra

Microsoft Band

Segons es coneix, el nou HTC Petra comptarà amb divereses funcions gràcies al sistema desenvolupat per la mateixa HTC (no utilitzarà Android Wear). Entre d’altres trobarem:

  • Alarma
  • Cronòmetre
  • Controls de música
  • Disparador de càmera
  • Analisi del somni
  • Esports (per calcular millor el nostre exercici)

A part d’aquestes funcions bàsiques en trobem d’altres que ajuden a donar més valor al nou dispositiu de HTC. Una d’elles és l’alerta de notificacións. Gràcies a la pantalla d’aquest wearable podrem veure certes notificacions sense necessitat de tenir el telèfon mòbil a mà.

Comptarem amb una bateria capaç d’agunatar uns 3-4 dies i certificació IP57 (sobre les certificacions). El dispositiu serà compatible amb versións iguals o superiors a Android 4.4 i iOS7.

Ara per ara se’n desconeixen altres dades com podrien ser el preu i la disponibilitat d’aquest dispositiu. Caldrà esperar al MWC per conèixer-ne més detalls.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: