Huawei Pay arribarà a Europa amb Visa el 2019

Huawei Pay Visa Europa
Compartir

Amb el mercat de la telefonia mòbil saturat i la necessitat de mantenir-se a l’alçada de competidors com Apple, Google i Xiaomi, la multinacional xinesa Huawei acaba d’anunciar la forta aposta que farà pels serveis a Europa a partir del 2019. Ho ha explicat a l’European Partner Convention 2018 celebrada recentment a Roma, on va donar els detalls de l’ecosistema que està construint, amb noves funcions i aplicacions, que ja funciona a la Xina i que traspassarà les seves fronteres l’any vinent.

Preparats per a Huawei Pay

Huawei va aprofitar l’esdeveniment per anunciar el llançament del seu sistema de pagament mòbil Huawei Pay en diversos països europeus gràcies a un acord global amb Visa. Encara avui, l’empresa negocia col·laboracions amb diferents bancs i ha d’acabar de concretar on es podrà començar a utilitzar el sistema exactament; però ja ha deixat entreveure que Espanya podria ser un dels primers països a acollir-lo ben aviat.

Un sistema, Huawei Pay, que aplicarà la tecnologia de tokens que reemplaça les dades confidencials de les targetes per una identificació digital única perquè els pagaments siguin més segurs. En cas que el mòbil on s’utilitza aquest token fos robat, l’usuari pot desactivar-lo fàcilment, sense necessitat d’haver de cancel·lar la target de crèdit en qüestió.

Huawei Pay Visa Europa

L’any de Huawei Mobile Services

Més enllà de Huawei Pay, la multinacional tecnològica també va confirmar l’aterratge a Europa d’altres serveis el 2019, com és el cas de Huawei Video, la seva plataforma de vídeos en streaming que, actualment, ja funciona a la Xina, Espanya i Itàlia.

Huawai Assistant, l’assistent digital per a mòbils propis de la marca també és una altra de les eines que arribarà al vell continent amb el nou any, així com Huawei Ability Gallery, on els seus socis podran publicar els seus continguts i serveis i arribar a una gran audiència a través dels dispositius de la companyia. Booking.com, Moovit, Skyscanner, Microsoft o Qwant són algunes de les companyies que ja treballen amb Huawei en aquest sentit.

Huawei va explicar com s’encarregarà de distribuir els serveis d’aquestes empreses que comptaran amb un ràpid accés a la seva base d’usuaris gens menyspreable: la companyia xinesa compta amb més de 460 milions d’usuaris globals, 32 milions d’ells a Europa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: