Huawei presentarà un portable amb connectivitat LTE 4,5G

Compartir

Amb esdeveniment tancat per diumenge al migdia, la marca vol deixar les coses clares. En tema de connectivitat ella és la reina. Segons aquestes imatges filtrades s’ha rumorejat l’arribada d’un portable amb connexió mega-ràpida. Ja podria ser el seu primer rellotge intel·ligent o la renovació de la seva polsera intel·ligent.

El fabricant xinès portarà al mercat el primer portable amb connexió LTE 4,5G (una tecnologia que està col·locada al mig del 4G i el 5G) i arribaria al mercat durant l’any següent. Quan la tecnologia 5G fos més estesa en tot el món.

Segons van afirmar diferents responsables de Huawei la connexió 4,5G no estarà orientada només a persones, també ho farà per a dispositius intel·ligents i oferirà la possibilitat de descarregar a velocitats de fins a 1 Gbps.

huawei_wearable_mwc

Sobre la polsera no van voler descobrir què portaran al congrés, mesurarà la salut, el ritme del nostre cor i serà capaç de vincular-se amb altres dispositius que tinguem a casa (com els Nest). El seu disseny pero, serà molt semblant a la polsera que van presentar farà un any a la mateixa fira. La TalkBand 1 amb una pantalla de 1,4 polzades, connexions NFC i bluetooth i resistencia a l’aigua i la pols.

Amb tot això, Huawei suma un portable a la seva conferència per la premsa aquest diumenge. Esperem veure també l’arribada d’un nou dispositiu que pot ser perfectament un Huawei Mate Compact (la versió petita del seu phablet d’alumini).

Nosaltres com no, hi serem, t’ho explicarem i ho provarem tot el que puguem. Si tens qualsevol dubte no triguis en comentar-lo i nosaltres intentarem esbrinar-ho. Ja sabeu, el Mobile World Congress comença i nosaltres ja tenim la maleta quasi llesta.

Font | The Inquire

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: