Huawei TalkBand B2, la seva nova polsera intel·ligent

Compartir

Sembla ser que ja ho tenim tot enllestit pel primer esdeveniment de premsa del Mobile World Congress. Aquest esdeveniment de Huawei té moltes sorpreses per destapar però les més importants com el rellotge que ahir va escampar-se per l’aeroport de Barcelona i la polsera de segona generació que s’ha filtrat gràcies a una actualització de la seva aplicació per a gestionar-la, deixen les coses clares.

Veurem un rellotge amb Android Wear, una polsera d’activitat i segurament el Huawei Mate Compact, la versió petita del seu phablet triomfador.

La TalkBand B2 de Huawei ja és aquí

huawei_talkband_b2

Aquesta polsera intel·ligent arriba amb Android Wear com a sistema principal i tot s’ha publicat a través de la seva aplicació de gestió al Google Play. Aquesta aplicació ens permet escollir per a configurar diferents dispositius i un d’ells és la TalkBand B2.

Segons podem apreciar en les imatges de l’aplicació té un acabat de metall i pel que podem entreveure arribarà amb un acabat de molta qualitat, un punt diferenciador en aquest mercat que per un servidor comença a saturar-se pero tothom hi vol ser.

De totes maneres si volem saber més informació al respecte sobre la polsera, el rellotge intel·ligent filtrat ahir i segurament el dispositiu, no deixeu de llegir YCOM que serem en directe al primer esdeveniment important de la fira.

Ja sabeu, ens llegim a les 13:30 a la roda de premsa de Huawei. Després no us oblideu de nosaltres, anem cap al gran Unpacked, el del Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge.

Quin diumenge senyors i senyores, quin diumenge.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: