Les sabates Nike que es corden soles arribaran a les botigues el 2019

Nike HyperAdapt 2.0
Compartir

Nike ens torna a posar el futur als nostres peus amb les HyperAdapt 2.0, les sabatilles intel·ligents que es corden soles. Així ho va anunciar el CEO de la companyia, Mark Parker, durant la presentació dels resultats fiscals de la companyia, quan va revelar que el model posat a la venda el 2017 en una mena per 720 dòlars tornarà al mercat a la meitat de preu.

Les HyperAdapt 2.0 compten amb una sèrie de sensors intel·ligents que detecten el peu un cop s’ha introduït en la sabatilla. A través d’un mecanisme, el calçat estreny els cordons de forma automàtica (a l’estil de la pel·lícula Regreso al Futuro).

Quan Tinker Hatfield dissenyava el primer model d’aquestes sabates, es presentaven amb l’objectiu que fossin capaces de saber en tot moment es necessitats dels consumidors per poder ajustar-se en temps real.

Segons Parker, aquestes “sabatilles intel·ligents” obriran un nou camí en el món de l’esport i formen part de l’estratègia digital de la companyia. Les esportives s’adaptaran perfectament al peu del consumidor i, en un principi, estaran orientades al bàsquet.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: