I si no s’hagués anomenat iPhone? Aquestes eren les 4 alternatives

Compartir

Gràcies a les declaracions de Ken Segall, ex responsable de publicitat d’Apple, sabem quines eren les alternatives que la companyia estudiava a l’hora de llançar el seu producte estrella, l’iphone. En unes declaracions fetes a la Universitat d’Arizona fa uns mesos, sabem que Apple volia treure al mercat un producte amb llarg recorregut, i per tant necessitaven un nom que expliqués tots els serveis que tindria.

Les 4 alternatives al nom “iphone” eren Telepod, Mobi, Tripod i iPad.

Segons explica Ken, la primera opció amb la que van començar a treballar era Telepod pel fet d’unificar criteris amb altres productes i el fet d’unir en una mateixa paraula els termes de telèfon i iPod. La segona opció era Mobi, i tenia com a objectiu fer referència a termes com el mòbil, la mobilitat, modernitat, etcètera.

La primera opció, però, era Tripod, i unia les característiques que finalment Apple va presentar per l’iPhone l’any 2007: phone, ipod i Internet, els pilars de la filosofia de la companyia i del producte final.

Finalment quedava l’opció d’anomenar a l’iPhone iPad, ja que la companyia havia estat treballant en la fabricació de tablets abans de decantar-se finalment per comercialitzar els smartphones. Aquesta última opció no va ser descartada del tot, ja que més tard va ser utilitzada pels productes que ara coneixem amb aquest nom.

Teniu alguna cosa per afegir en aquesta història? Esperem els vostres comentaris!

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: