Indulge, una app per pintar-nos les ungles

Compartir

Avui en dia no podem dir que hi ha una aplicació per a tot, sinó que hi ha varies. Acabem necessitant al menys 3 aplicacions diferents per l’alarma, una amb cants de balenes, una altra pels fans del cantant de torn i finalment una pels mesos d’estiu. En contrapartida, en funció del tipus de nota que volem prendre, s’ha d’apuntar 3 vegades, amb 3 colors i fer 3 còpies de seguretat. Sí, 3 és el nombre màgic dels contes de fades, dels acudits i de la Santa Trinitat. La tendència és l’especialització. Arribat a aquest punt, ens podríem formular les següents preguntes: De quin color és el meu esmalt d’ungles? I quin està més de moda? I com s’identifiquen? La veritat és que tenen noms molt artístics o numeracions impossibles de recordar.

És clar que aquesta necessitat, induïda o no, existeix i és molt present en el dia a dia. Com a mostra és l’aplicació creada durant l’últim TechCrunch Disrupt Hackathon per Velina Ivanova, Hristo Hristov i Paul Llanos. Indulge: The Nail Shob App, ens permet guardar un historial de les manicures que ens hagin sorprès. El seu ús és molt senzill: es selecciona el saló, s’afegeix el color, es pren una foto de les ungles pintades i es comparteix. Així roman una mostra ferma per l’eternitat dels colors “Cel blau de mitjanit”, “Taronja vermell primaveral” o, el meu preferit, “Lapislàtzuli rabiós”. El fet que Velina, la promotora d’Indulge, hagi aconseguit la seva implementació, confirma que no és l’única que creu en utilitzar eines per alliberar la nostra memòria.

No obstant, el més destacable d’aplicacions com Indulge és l’ús que fan de la tecnologia en àrees insospitades. Ens recorda que qualsevol idea, per molt extravagant que sembli, es pot posar en pràctica, a vegades amb resultats molt colpidors. Fins i tot la televisió semblava inútil inicialment. Ja n’hi havia prou amb les veus de la ràdio, homenets alimentats amb molletes de pa pel meu rebesavi, perquè també veure’ls? Així que felicitacions! Espero amb interès el llançament de l’aplicació per poder compartir 3 gotes d’alegria policromades.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: