Infografia: així ha evolucionat la gamma Galaxy S

Compartir

Una passejada gràfica per la històrica per tots i cadascun dels exemplars de la gamma Galaxy S, des del primer fins a l’S6.

Falten tot just hores per a què la sud-coreana Samsung presenti el seu nou vaixell insignia en el terreny dels smartphones, el Galaxy S7.

Arriba després d’una sèrie de filtracions que n’han deixat al descobert les característiques, configuració i aspecte, malgrat que qui signa aquestes ratlles també creu que la multinacional coreana es reserva alguna carta a la màniga per a sorprendre’ns a tots.

És, doncs, un bon moment per mirar-nos amb perspectiva l’evolució d’una familia de terminals que ha esdevingut, ja des dels seus primers models, l’únic smartphone capaç de fer-li certa ombra a l’iPhone d’Apple.

I ho fem amb una infografia en la qual hi resumim els principals trets característics de cadascuna de les diferents generacions d’aquest terminal, com ara el processador emprat, la càmera de fotos, o la pantalla.

Una bona eina per comparar els salts tecnològics entre generació i generació i fer-nos una idea des d’on va partir i on ha arribat aquest potent terminal.

Feu un clic sobre la infografia per veure-la a mida completa

Feu un clic sobre la infografia per veure-la a mida completa

Guillem Alsina
Etiquetes: