InnJoo, el nou smartphone xinès per 120 euros

Compartir

InnJoo, una marca desconeguda i nova, arriba a l’Estat espanyol com a marca premium de la coneguda XTOUCH, la qual ja disposa de diferents dispositius en venda a Catalunya.

Aquesta marca presenta avui InnJoo One, un dispositiu que per especificacions i preu tindrà un lloc clau en el mercat. Compte amb un disseny que recordarà a certs dispositius. Alterna el metall amb la pantalla i té acabats de qualitat com podem observar en les imatges oficials.

.

injoo_one_2

El Innjoo One arriba amb un processador de quatre nuclis de la marca Mediatek, 2 GB de memòria RAM i tindrà una versió modificada (poc) d’Android. Tenim una pantalla de cinc polzades amb resolució Full HD i una densitat de píxels de 270.

120 euros de qualitat/preu

injoo_one_1

En l’apartat de la càmera ens trobem amb un sensor de 13 megapíxels i en la part frontal tenim cinc megapíxels amb un angle de visió de 80 graus. Disposarem d’una bateria de 2.600 mAh i cal remarcar que té connectivitat 4G/LTE.

Aquest dispositiu arriba aquest Mobile World Congress per fer mal a les grans marques. De moment podem saber que ja el trobem a la venda a Nigèria. Té un preu de 120 euros al canvi de moneda i esperem que arribi també amb aquest preu a Catalunya.

Aquest dimarts tindrà lloc a Barcelona la seva presentació oficial i esperem poder explicar-vos més detalls sobre aquest nou dispositiu que aposta pel mercat català aquest 2015.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: