iPhone 7: adéu a l’entrada de 3,5 mm per a auriculars?

Apple.com
Compartir

Sorgeixen noves informacions que apunten que el nou smartphone d’Apple prescindiria dels auriculars tradicionals.

Suposant que la confirmació de l’arribada de l’iPhone 7 es produirà durant el tercer trimestre de l’any, la rumorologia al voltant del dispositiu ja s’ha disparat. L’última informació que ha pres força en els darrers dies ha estat la de la possibilitat que Apple hagi decidit prescindir de la connexió per als auriculars analògics en el següent model de smartphone. 

Abans de les festes de Nadal, el blog japonès Macotakara ja va parlar sobre aquest fet i ara ho ha fet el portal taiwanès Apple Club. L’objectiu de la companyia californiana seria aconseguir el telèfon intel·ligent més fi del mercat (més encara que els 6,9 mil·límetres de l’iPhone 6), i per a fer-ho sacrificaria el connector de 3,5 mm. L’alternativa a aquest seria l’ús d’auriculars amb tecnologia Bluetooth (algunes fonts apunten que Apple treballa en uns EarPods sense fils) o habilitar el port Lighting per a la connexió d’auriculars.

Altres rumors

A banda de les informacions sobre la desaparició de la connexió dels auriculars tradicionals, la primera setmana de gener també s’han filtrat imatges de les que serien les pantalles de l’iPhone 7 i l’iPhone 7S. A més, en els últims mesos s’ha parlat de la introducció de la tecnologia multi-touch 3D càmeres duals.

Com sempre passa amb aquestes especulacions, només el temps ens donarà la resposta acertada.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: