Isoscope, on arribo en cinc minuts?

Compartir

És un fet que les aplicacions de mapes i GPS estan cada dia més presents en la nostra vida quotidiana. Les fem servir per a cercar la ruta més curta entre dos punts i conèixer la durada de la mateixa, o simplement per a buscar un carrer o establiment al que no sabem arribar. Però i si simplement volem saber fins on podem arribar, conduint o caminant, des d’un punt concret  en un temps determinat?

Isoscope és una pàgina web que ens ofereix aquesta funcionalitat. La pàgina simplement ens demana seleccionar qualsevol punt del món al seu mapa i, tenint en compte factors com són el dia, l’hora, el tràfic i els minuts dels que disposes, ens mostra al mapa el resultat.

El resultat és una zona blava sobre el nostre mapa que ens indicarà, en blau clar, l’àrea que podem recórrer conduint. I en blau fosc, la que farem caminant.

650_1000_isoscope

La pàgina és especialment útil per a veure les diferències de tràfic en una zona concreta depenent de l’hora i el dia. També serveix per a planificar rutes, ja siguen d’emergència, com trobar l’hospital més proper de la nostra casa, o turístiques, veient quins edificis emblemàtics estan a pocs minuts de nosaltres.

La seua pàgina ací.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)