iStick, la resposta de memòria per Apple

Compartir

Un cop més el finançament col·lectiu de Kickstarter dóna resultats. Hyper ha aconseguit triplicar el finançament mínim necessari de 100.000 dòlars per dur a terme el iStick. El projecte veurà la llum el mes d’agost.

iStick és un llapis de memòria capaç d’emmagatzemar i gestionar dades i arxius des d’un dispositiu iOS amb un connector usb habitual. Per mitjà d’una estructura de doble entrada, per un costat usb i per l’altre el connector Lightning de 8 pins, serà possible transferir arxius de forma directe, evitant les incomoditats i inseguretats que a vegades poden generar les transferències online.

Donada la seva estructura, només els dispositius més nous, amb el connector de 8 pins més petit que l’anterior (30 pins), podran gaudir d’aquest fantàstic accessori:

iPhone: 5, 5c i 5s
iPod: de cinquena generació
iPad: 4a generació, mini, mini Retina i Air.

El sistema d’emmagatzematge funciona gràcies a la seva aplicació, un gestor d’arxius que s’activa al connectar el llapis de memòria dins el dispositiu Apple, i ens permetrà reproduir música, vídeo, imatges, obrir documents, utilitzar-los amb altres aplicacions i guardar-ho dins el mateix iPhone, iPod o iPad.

iStick
Si esteu interessats sapigueu que els preus són elevats en comparació amb els models habituals que trobem al mercat. Existeixen dues vies per poder accedir a la compra d’aquest llapis de memòria:

Compra a partir de la venda oficial del producte (a partir del 29 d’agost):

8 GB =79$
16 GB =99$
32 GB =129$
64 GB =179$
128 GB =299$

Compra el teu iStick a la campanya Kickstarter (el rebràs a partir de l’1 d’agost) i amb un descompte sobre el preu anterior:

8 GB =65$
16 GB =85$
32 GB =99$
64 GB =149$
128 GB =199$

Per a més informació podeu entrar a l’espai iStick de Kickstarter: iStick

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: