Ja és possible clonar les empremtes digitals mitjançant fotografies

Compartir

Moltes vegades hem vist en les pel·lícules i sèries com els policies podien comprovar les empremtes d’un sospitós a partir d’un got que aquest havia tocat. Actualment això sembla que no serà necessari.

Chaos Computer Club, l’associació de hackers més gran d’Europa, ha anunciat en una conferència que es va realitzar el 27 de desembre que ja és possible replicar l’empremta digital mitjançant fotografies.

No fa falta cap càmera sofisticada, sinó que amb una d’estàndard n’hi ha prou. Un cop es tenen les fotografies, les quals s’han de prendre des de diferents angles, només fa falta processar-les a través del programari VeriFinger i ja es té un clon de l’empremta digital.

Com a exemple, van anunciar que van aconseguir replicar l’empremta digital de la ministra de Defensa d’Alemanya, gràcies a unes fotografies en les quals es veuen les empremtes del seu dit anular en una conferencia, que va fer fa pocs mesos.

Sembla ser que a partir d’ara les personalitats famoses hauran de vigilar encara més i, com deien en la conferencia, començar a utilitzar guants.

Font: Chaos Computer Club

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: