Ja es pot utilitzar Google Now sense connexió a Internet

Compartir

Google Now és d’aquelles aplicacions que ens van com anell al dit, però de moment s’utilitza poc per dos motius principals. El primer i més greu és l’alt consum de bateria, i el segon el poc ús que podem donar-li sense Internet.

Però sembla que aquest segon problema quedarà poc a poc solucionat amb les noves actualitzacions. Des d’aquesta setmana, segons ens han confirmat a la pàgina oficial de Google+, les actualitzacions ens permetran veure les targetes independentment que tinguin connexió o no, ja que s’emmagatzemaran en una memòria. Amb això també s’estaria reduint el consum de dades al final de mes i molt probablement també l’impacte de la bateria.

Aquesta novetat coincideix amb els rumors que apunten que Google Now també podrà ser consultat des d’un ordinador i des de la nostra pàgina d’inici del buscador. Interessants novetats que ens permetran consultar la nostra activitat i les nostres necessitats quan no tinguem Internet o la cobertura no sigui suficient. Esperem que funcioni bé.

google_now_desktop_by_fanjerx-d62sm4g

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: