Ja utilitzes Telegram en català?

Compartir

Fa un temps, us vàrem ensenyar una forma d’utilitzar l’aplicació de missatgeria en català. Era una eina molt útil però un pèl complicada i, per això, Softcatalà va presentar una nova forma de tenir-ho però molt més fàcil.

Softacalà és un reconegut portal que fomenta l’ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies, publicant en català les aplicacions i el programari de necessitat bàsica i aplicacions interessants.

Una de les seves creacions és un Bot per a catalanitzar el Telegram. Anomenat el “Robot de Softacatalà”, ens ajudarà a canviar la nostra llengua per defecte a l’apli. Indiferentment el sistema operatiu que utilitzem (iOS, Windows Phone o Android).

El procés a realitzar és ben senzill: primer que tot obrim Telegram i cerquem l’usuari @sofcatala. Una vegada l’hem trobat obrim conversa amb un simple “Hola”. Ens contestarà automàticament amb els passos a seguir i l’arxiu que hem de descarregar al nostre dispositiu.

A continuació us mostrem les captures tal i com ha sortit al meu telèfon intel·ligent (disculpeu la qualitat de les imatges).

View post on imgur.com

View post on imgur.com

També recomanem llegir la notícia original.

Enllaç a la notícia: “Softacalà presenta la traducció al català del Telegram i un robot per a facilitar-ne la catalanització.”

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: