Jobeeper permet rebre ofertes de tots els portals de feina al mòbil

Compartir

Internet s’ha convertit en una eina necessària, per no dir indispensable, a l’hora de buscar i trobar feina. Avui en dia, podem trobar molts portals a la xarxa que faciliten la feina o que directament actuen com a borsa de treball online, com per exemple infojobs.

Avui en dia, amb la crisi econòmica, però també amb l’evolució de les noves tecnologies, aquests portals són cada vegada més abundants; de manera que l’usuari pot quedar col·lapsat o perdut davant tal quantitat de pàgines web que ofereixen el mateix servei.

Amb aquest objectiu va néixer Jobeeper, una aplicació gratuïta que té com a objectiu fer que la recerca de feina sigui una tasca una mica més senzilla. Aquesta App rastreja els diferents portals per trobar ofertes que s’adapten a cada usuari, depenent de les actituds, formació, necessitats, localització, etcètera.  L’usuari només ha de configurar les seves preferències i les ofertes li arriben directament al mòbil en l’interval de temps que es configura. D’aquesta manera, l’usuari està en tots els portals alhora i no es perd cap oferta.

screens

Jobeeper està disponible en uns 40 països de tot el món i es pot descarregar per iOs i Android. L’app funciona molt bé, és útil i des d’ycom us la recomanem moltíssim.

L’aplicació està disponible en català!

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: