Jolla ho intenta ara amb un tablet

Jolla Tablet
Compartir

La fabricant finlandesa finança aquest tablet amb Sailfish OS a través d’un crowdsourcing mitjançant un projecte a Indiegogo.

Tot i que té el seu públic fet (el qual, per cert, és molt fidel), Jolla i Sailfish OS (l’hereu de MeeGo) no passen de ser una raresa entre els consumidors. Personalment, només he vist aquests terminals al Mobile World Congress, mai “in the wild”, sortint de la butxaca d’algú.

Per donar a conèixer les seves virtuts no només en el món dels smartphones, la finlandesa Jolla ha posat en línia un projecte de crowdsourcing a Indiegogo per construir un tablet, el qual ha complert el seu objectiu en menys d’un dia.

El dispositiu està equipat amb un processador de quàdruple nucli d’Intel, 2 GB de memòria RAM, 32 d’espai d’emmagatzematge, slot per a tarja microSD, càmera posterior de 5 Mpx i davantera de 2 Mpx, pantalla IPS de 7,85″ amb 330 ppp i bateria de 4.300 mAh.

En aquesta escena podem veure diversos exemplars de tablets Jolla, cadascun dels quals amb una pantalla diferent del sistema operatiu Sailfish OS

En aquesta escena podem veure diversos exemplars de tablets Jolla, cadascun dels quals amb una pantalla diferent del sistema operatiu Sailfish OS

El seu preu és més que competitiu: 200 dòlars, tot i que aquest és l’únic recurs que té al seu abast per robar-li alguns consumidors a les tauletes Android.

La campanya de crowdsurcing, l’objectiu de la qual és el de recaptar 380.000 dòlars com a mínim en els propers 21 dies, s’ha posat en marxa avui mateix amb un resultat més que excel·lent, ja que en el moment d’escriure aquestes ratlles ha acomplert amb escreix i superat aquesta xifra: 630.000 dòlars recollits. La viabilitat del tablet és, doncs, una realitat.

Està previst que els enviaments dels primers dispositius als contribuents de la campanya tinguin lloc a partir del segon trimestre de l’any vinent.

Guillem Alsina
Etiquetes: