Jolla ja està en període de proves del seu launcher per a Android

Jolla vol portar la seva experiència d'usuari a Android mitjançant el seu launcher
Compartir

Si tens un Nexus 4 o 5 amb Android 4.3 o superior, pots candidatar-te per provar l’experiència Sailfish OS mitjançant el launcher de la companyia finlandesa.

Ja fa gairebé una setmana que Jolla va anunciar la disponibilitat del seu llançador d’aplicacions (launcher) per a Android en forma de versió alpha tancada per al testeig per part d’usuaris seleccionats.

Per a participar, només cal disposar d’un dels dos últims terminals Nexus (el 4 o el 5), i sistema operatiu Android 4.3 o superior, i posar-se en contacte amb la fabricant finlandesa escrivint a jolla-launcher@jolla.com i indicant quin és el dispositiu o dispositius que posseïm i el nostre nom.

A partir d’aquí, Jolla ens respondrà amb un altre missatge en el qual hi haurà l’enllaç (URL) de descàrrega del programa.

Jolla Launcher busca portar a Android les principals i més cridaneres característiques de la interfície i el llançador d’aplicacions de Sailfish OS, amb l’objectiu últim d’enlluernar als usuaris de terminals Android per a què considerin l’adquisició d’un Jolla.

Només queda temps fins demà dia 27 per fer la petició del programari.

Tot seguit, us deixem amb un vídeo enregistrat tot just ahir per un usuar que ja té el Jolla Launcher instal·lat (àudio en anglès):

Guillem Alsina
Etiquetes: