Kanex presenta carregador extern per als nous MacBook

Compartir

A més de poder fer una càrrega completa del nostre MacBook, també permet carregar un smartphone o un tablet.

La introducció del port USB-C tant per a la càrrega del portàtil com per a la connexió de perifèrics en els nous MacBook, ha donat lloc a una possibilitat interessant que alguns fabricants ja estan explotant: els carregadors externs.

Estem molt acostumats a veure’ls en el cas dels smartphones, ja que per molt que millori la tecnologia d’aquests, ens hem acostumat que les seves bateries no ens durin gaire més d’un dia, o dos en els casos més extrems, però fins ara no hi estàvem tan acostumats a veure aquests ginys en el món de la informàtica per equipar ordinadors portàtils i evitar que ens quedem sense bateria, per exemple, quan estem treballant en el decurs d’un viatge llarg.

Kanex és un d’aquests fabricants, que ens proposa la bateria externa (carregador) GoPower USB-C, el qual està pensat per alimentar un dels nous MacBook a través del port USB-C, però també inclou un port USB per poder-hi connectar el cable corresponent a un altre dispositiu, com per exemple un smartphone o una tablet.

El Kanex GoPower compra amb una bateria de 15.000 mil·liamperes, segons la fabricant prou per carregar completament la bateria del MacBook, o fins a 7 vegades la bateria de l’iPhone 6S.

El seu preu és de 99,95 euros, i es pot adquirir en línia a la pàgina web de la fabricant.

Guillem Alsina
Etiquetes: