KEVO, una forma intel·ligent d’obrir portes

Compartir

Quantes vegades us heu trobat davant la porta buscant entre les butxaques aquelles maleïdes claus?

Això pot ser cosa del passat, han arribat els panys intel·ligents. Gràcies al nostre smartphone podrem accedir a la nostra llar sense haver de preocupar-nos si portem o nos les claus. En el mercat podem trobar diferents solucions per aquesta problemàtica, però n’hi ha un que proporciona una major garantia de seguretat i comoditat.

KEVO de KWIKSET

Es tracta d’un sistema de seguretat per la llar que per mitjà de Bluetooth es capaç d’identificar els dispositius que tenen accés. I quan dic dispositius vol dir més que els nostres mòbils. Tenim l’opció d’accedir per mitjà d’un accessori amb forma de clau que fa la mateixa funció emissora que el telèfon.

El seu funcionament és senzill, es tracta d’un sensor de proximitat que reconeix els dispositius autoritzats per mitjà de la seva aplicació. Per tal que funcioni només haurem de tocar el pany per encendre’l, un cop s’hagi encès la llum que ens indica que està en funcionament, la porta s’obrirà a l’aproximar el dispositiu.

Es tracta d’un sistema d’apertura que té en compte possibles situacions, com per exemple visitants inesperats als quals els podrem dotar d’un accés temporal (una Ekey) per entrar a la nostra casa quan no hi siguem.

kevo-smart-lock-mobile-app

KEVO és un gadget complet i funcional que, a primera vista, no mostra errors que puguin implicar maldecaps ja que si ho necessitem podrem accedir amb una clau tradicional, per exemple quan s’acabin les piles del pany.

Aquest sistema de seguretat actualment només es troba a iOS, tot i que la marca ja ha indicat que estan desenvolupant l’aplicació per fer-la compatible amb Android, Windows Phone i Blackberry. El problema més gran de moment és el seu preu, 200 dòlars als Estats Units, i de moment no el podem trobar a Catalunya, tot i que s’espera que no trigui gaire a fer acte de presència.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: