La 10a Volcànica.cat comença a escalfar motors

Compartir

La LAN Party de La Garrotxa es celebrarà a finals de novembre a Olot, sense puntualitzar encara les dates. L’organització obre una via per proposar activitats.

Serà a finals de novembre i a Olot, malgrat que encara no s’han puntualitzat les dates concretes, i també s’està treballant en el programa d’actes.

La Volcànica.cat és una festa de la tecnologia, una LAN party a la qual s’hi pot anar a jugar, però també a gaudir d’altres activitats com ara conferències, taules rodones i, fins i tot, activitats que no tenen res a veure amb la tecnologia pròpiament. Són aquestes les activitats que ara s’estan estudiant.

I, per tal de fer l’experiència més enriquidora i a gust de tots els participants, l’organització ha obert una adreça de correu electrònic per tal que qui vulgui, pugui proposar activitats a organitzar.

En edicions anteriors, i a banda dels torneig de videojocs, s’han organitzat concursos de hacking, de llançament de ratolins d’ordinador, exhibicions de drifting amb cotxes de radiocontrol, o de tir amb arc, entre altres activitats.

Guillem Alsina
Etiquetes: