La Fundació MAPFRE desenvolupa una aplicació per evitar les distraccions al volant i per triar rutes segures

Compartir

La FUNDACIÓ MAPFRE ha donat a conèixer avui l’app “DRIVEMESAFE”, que de forma automàtica talla les trucades entrants quan s’està conduint i envia un missatge a la persona que truca per telèfon per tal d’informar-li que en aquell moment el conductor no pot atendre-la. Una vegada que el conductor ha arribat al seu destí, l’aplicació li permet consultar les trucades que ha rebut durant el recorregut.

Això és possible gràcies a l’opció ‘ARA NO’ que incorpora aquesta app, que es pot activar en funció de la velocitat que el vehicle atansa, calculada mitjançant el dispositiu bluetooth.

També permet activar ‘JA ARRIBO’, que en aquest cas envia un missatge de text a una persona, prèviament seleccionada de la llista de contactes, per avisar-la que el conductor ja s’està apropant al seu destí. L’avís arriba al mòbil de la persona en qüestió quan el vehicle es troba a la distància del lloc d’arribada que el conductor ha indicat abans de sortir de viatge.

Un altre dels objectius de l’app és informar sobre els punts conflictius de la carretera o incidències de trànsit, gràcies a l’opció ‘PUNTS NEGRES’, que permet rebre missatges que ajudin a estar previngut i a evitar contratemps gràcies al sistema bluetooth.

L’aplicació es pot instal·lar de forma fàcil i ràpida a l’enllaç DRIVEMESAFE a Google Plus.

A més d’aquest programa, FUNDACIÓ MAPFRE també compta amb altres aplicacions mòbils gratuïtes de seguretat viària, que ajuden als conductors a calcular el consum de gasolina i a conèixer l’estat de la carretera, la ruta més segura i a què equival cada infracció. Totes elles estan disponibles a la pàgina web.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)