La robòtica, al servei de la indústria 4.0

Compartir

Jornada en la qual es presentarà el primer robot industrial col·laboratiu de doble braç.

Cada cop més, la tecnologia està imbricada en els processos industrials, i no només aquella que ajuda els operaris humans a fer millor o més ràpidament la seva feina, sinó la tecnologia intel·ligent, aquella que és capaç de treballar de manera autònoma.

Aquesta presència cada cop més nombrosa de la tecnologia en el teixit industrial és, de fet, el que ens marca el camí de l’anomenada Indústria 4.0, també coneguda com a la nova revolució industrial.

El proper dijous dia 14, i organitzat per Eurecat amb la col·laboració d’ABB, es celebrarà a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva (també amb la col·laboració d’aquest ens i del Consell Comarcal de la Selva), una jornada dedicada precisament a donar a conèixer les solucions de robòtica avançada i robòtica col·laborativa per al món de la indústria.

Un dels atractius de la jornada serà la presentació de Yumi, el primer robot industrial col·laboratiu de doble braç.

La jornada s’adreça a les empreses de l’àmbit industrial que tinguin la voluntat d’innovar i conèixer quines tecnologies i solucions en robòtica avançada i col·laborativa proposa la Indústria 4.0. Les inscripcions ja estan obertes.

Guillem Alsina
Etiquetes: