La #TechPartyUAB tindrà lloc a mitjans d’abril

Compartir

Amb un enfocament concret sobre els videojocs, l’espai vol ser un punt de trobada entre professionals i aficionats a les tecnologies en general.

Els dies 14, 15 i 16 d’abril es celebrarà a la Plaça Cívica de la UAB del Campus de Bellaterra, la #TechPartyUAB, un esdeveniment dedicat a les noves tecnologies. L’eix temàtic d’aquesta edició seran els videojocs, un camp amb un interessant present i un magnífic futur.

I és que la industria de l’oci digital es troba en plena efervescència, i el sector ja factura tant o més que el sector cinematogràfic de Hollywood. A casa nostra, el talent en aquest àmbit és reconegut mundialment, i no poques grans productores de videojocs tenen els seus centres de disseny i desenvolupament a casa nostra, especialment a Barcelona.

En el marc d’aquest esdeveniment s’hi celebraran tallers, conferències i taules rodones, la majoria dels quals giraran al voltant de l’eix temàtic dels videojocs. Una zona d’exposició mostrarà als visitants les darreres tecnologies del sector, i també hi haurà zones de networking per a fer-hi contactes professionals i conèixer-hi gent del món dels videojocs.

Malgrat que la #TechPartyUAB tindrà continguts per a tots els amants de les noves tecnologies, l’epicentre dels diversos actes que s’hi celebraran serà la LAN Party, una competició de videojocs que es desenvoluparà al llarg dels tres dies que dura l’esdeveniment.

En el marc d’aquesta LAN Party s’hi celebraran campionats dels jocs més populars del moment, com són el League of Legends, Hearthstone i Counter Strike. En total, seran més de 60 hores seguides de videojocs sense parar.

Les entrades per a l’esdeveniment ja estan a la venda a Internet. Es poden adquirir per al dijous i divendres per 9 €, o bé per al dissabte pel mateix import. Amb els tiquets també s’hi inclou el dinar.

Guillem Alsina
Etiquetes: