La transmissió de la Google I/O a Girona suma

Compartir

El GDG de Girona i nosaltres mateixos, ens apuntem a la festa, participant en la transmissió per streaming de la keynote inaugural de la Google I/O a la UdG.

Tal com ja vam anunciar la setmana passada, la Universitat de Girona durà a terme a les seves instal·lacions del Campus de Montilivi, la retransmissió en directe via streaming de la keynote inaugural de la Google I/O 2016, la conferència per a desenvolupadors que organitza la multinacional de Mountain View a partir del proper dimecres dia 18.

El GDG de Girona (Google Developers Group), el grup oficial que aplega els programadors que treballen amb les eines de Google, per tal d’intercanviar coneixements i experiències, també s’ha afegit a la transmissió de l’acte, i farà la seva presentació en el col·loqui que s’organitzarà prèviament, a partir de les 18:30 hores.

El GDG Girona tenia prevista també la retransmissió de la keynote inaugural però, finalment, i després de parlar-ho amb la Universitat, ambdues parts han decidit ajuntar esforços i fer una única retransmissió de l’esdeveniment.

En el col·loqui previ a l’inici de la transmissió, que començarà a les 18:30 i s’estendrà durant mitja hora, també hi prendrem part nosaltres, YCOM.cat, per boca del nostre redactor en cap Guillem Alsina, el qual parlarà sobre el que s’espera sigui presentat a la keynote.

Recordeu que si voleu assistir a aquest acte, cal que us hi inscriviu amb anterioritat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: