L’Acer Jade Primo, un gama alta amb W10 per competir amb Microsoft

Compartir

Acer, implementant l’acord al que va arribar amb Microsoft per començar a fabricar i comercialitzar terminals amb el sistema operatiu Windows 10, va presentar el seu nou telèfon Jade Primo, que arribarà a Europa amb un preu que rondarà els 450 €. I és un terminal per tenir en compte, amb unes prestacions pensades per competir amb els telèfons de gama alta a un preu assequible per a tothom.

El nou telèfon vindrà equipat amb una pantalla de 5,5″ amb una resolució de 1920 x 1080 píxels, un processador Qualcomm Snapdragon 808 de sis nuclis amb 3 GB de RAM i 32 GB de capacitat d’emmagatzematge.

El terminal també comptarà amb una càmera frontal de 8MP i una principal de 21MP amb flaix LED.

Acer va anunciar aquest telèfon el mes passat, i fou el primer compatible amb Microsoft Continuum, la funcionalitat que permetrà als usuaris emprar els telèfons com a PCs de Windows 10 quan se’ls connecta a una pantalla. Hi ha la possibilitat que el telèfon es vengui juntament amb el dispositiu que permeti aquesta possibilitat, juntament amb el seu ratolí i teclat.

No obstant, no serà el primer dels telèfons que es llençarà al mercat, ja que Acer encara no ha confirmat quan es posarà a la venda aquest terminal i, com vam publicar, els primers telèfons en realitzar aquesta funció seran els de la companyia de Redmond, els Lumia 950 i el Lumia 950XL.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: