L’Acer Liquid Jade Primo ja és a la venda

Compartir

La companyia taiwanesa ha creat packs que inclouen fins i tot un monitor extern, ja pensant en el seu ús com a ordinador.

Acer ha anunciat el llançament comercial per al mercat de l’Estat Espanyol del Liquid Jade Primo, el seu smartphone més potent amb Windows 10 que es pot convertir en un ordinador d’escriptori mercès a la funcionalitat Continuum.

Aquesta permet que, un cop connectat el terminal a un monitor extern, un teclat i un ratolí, a la pantalla connectada s’hi mostri l’entorn d’escriptori normal i corrent de qualsevol ordinador de sobretaula o portàtil, podent treballar amb aplicacions pròpies d’aquests i amb la mateixa interfície d’usuari.

És, en definitiva, una manera de portar el nostre ordinador a la butxaca quan ens desplacem.

El Liquid Jade Primo d’Acer munta un microprocessador Qualcomm 808 de sis nuclis, al qual acompanyen 3 GB de memòria RAM i 32 GB d’emmagatzematge intern ampliables mitjançant un slot per a tarja microSD.

S’ha posat a la venda en tres formats diferents: per una banda tenim el smartphone a seques, el qual podem comprar com qualsevol altre telèfon (amb un preu de 599 euros); seguidament tenim el “Business Pack“, que inclou una base de connexió (dock) per connectar el telèfon a una pantalla externa, teclat i ratolí per tal de fer-lo funcionar com a ordinador d’escriptori; i, finalment, trobem el “Premium Pack“, el qual afegeix a l’anterior paquet un monitor Acer KA220HQBid Full HD de 21,5”, teclat i ratolí. És a dir, la solució completa.

El preu del “Business Pack” és de 649 euros, mentre que el “Premium Pack” costa 799 euros.

L'Acer Liquid Jade Primo

L’Acer Liquid Jade Primo

Guillem Alsina
Etiquetes: