L’Apple Watch arribarà a Catalunya el 26 de juny

Compartir

El rellotge intel·ligent d’Apple estarà disponible a Catalunya a partir del proper divendres 26 de juny.

Apple ha anunciat avui que l’Apple Watch estarà disponible a Espanya, Itàlia, Mèxic, Corea del Sud, Singapur, Suïssa i Taiwan a partir del divendres, 26 de juny, a l’Apple Online Store, a les botigues Apple Retail Stores i en determinats Distribuïdors Autoritzats d’Apple.

Segons el vicepresident sènior d’Operacions d’Apple, Jeff Williams, “la resposta de l’Apple Watch ha sobrepassat totes les seves expectatives i estan entusiasmats de posar-lo a disposició de més clients de diferents llocs del món“. William remarca que “estan fent grans progressos per servir les comandes pendents de l’Apple Watch“.

L’Apple Watch, el dispositiu més personal d’Apple, és un rellotge d’alta precisió, un dispositiu que permet comunicar d’una manera més íntima i immediata, i un revolucionari complement per la salut i l’esport. L’Apple Watch es pot personalitzar de moltes maneres per expressar la personalitat de l’usuari, i permet veure ràpidament la informació i interactuar amb el món de formes innovadores mitjançant apps de tercers dissenyades específicament per usar-les des del canell.

L’Apple Watch estrena tecnologies revolucionàries com la Corona Digital, una innovadora forma de desplaçar-se, fer zoom i navegar amb fluïdesa sense tapar la pantalla. La pantalla Retina amb Force Touch de l’Apple Watch distingeix entre un toc i una pressió, i permet accedir ràpida i fàcilment als controls més importants. I el nou Taptic Engine que toca suaument a l’usuari al canell quan rep una notificació o missatge.

La comunitat de desenvolupadors ja ha creat milers d’apps per l’Apple Watch, amb un flux constant de noves apps que els clients poden descobrir i explorar cada dia. L’app Apple Watch que ve inclosa amb iOS 8.2 o posterior en l’iPhone, permet explorar, comprar i descarregar apps de l’App Store per l’Apple Watch.

L’Apple Watch està disponible actualment a Austràlia, Canadà, Xina, França, Alemanya, Hong Kong, Japó, Regne Unit i Estats Units i està disponible en tres col·leccions: Apple Watch Sport, Apple Watch i Apple Watch Edition fabricat amb aliatges exclusives d’or rosa o groc de 18 quirats.

Els clients que el comprin a Apple podran sol·licitar el servei de Configuració Personalitzada, online o en una botiga Apple, per personalitzar i enllaçar l’Apple Watch amb el seu iPhone, conèixer noves apps de l’App Store per l’Apple Watch i més. Els clients poden veure i triar el seu Apple Watch favorit a la botiga Apple Online Store o per mitjà de l’app Apple Store per a iPhone i iPad.

L’Apple Watch requereix un iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 o iPhone 6 Plus amb iOS 8.2 o posterior.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: