Lenovo obre centre de negocis internacional a Barcelona

Compartir

Arrenca amb 60 treballadors i ampliarà planter, durant els propers tres anys fins als 80, que s’encarregaran del negoci per a mitjanes empreses al sud d’Europa.

La multinacional xinesa Lenovo va inaugurar ahir a Barcelona un nou centre d’atenció al client, prop de la Plaça Francesc Macià, que servirà les mitjanes empreses de tot el sud d’Europa.

Lenovo estima que a la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà, i Àfrica) hi ha més de 80.000 empreses d’entre 250 i 1.000 treballadors, les quals inverteixen més de 7.000 milions d’euros anuals en dispositius informàtics personals, trobant-se la meitat d’aquest volum de negoci a Europa Occidental. L’objectiu de la companyia xinesa és créixer de manera accelerada en aquest mercat, augmentant la seva quota de mercat un 5% anual en la regió d’EMEA.

El centre de Barcelona s’afegeix als que la mateixa companyia ja té al vell continent: Copenhaguen (Dinamarca), Stuttgart (Alemanya) i Basingstoke (Regne Unit).

El nou centre internacional de vendes és una infraestructura de 1.000 metres quadrats de superficie emplaçats en un edifici singular del carrer d’Amigó de la ciutat comtal, que compta inicialment amb un planter de 60 treballadors que s’anirà incrementant fins als 80 al llarg dels propers tres anys.

Aquests treballadors donaran servei a 13.300 clients de l’empresa repartits entre l’Estat Espanyol, França, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Luxemburg.

A l’acte d’inauguració hi va assistir l’Honorable Senyor Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Guillem Alsina
Etiquetes: