Les 10 millors apps de del mes de juliol

Compartir

A l’acabar el mes, els amics d‘appocalipsi.cat sempre ens envien una molt bona selecció de les millors apps, seleccionades amb criteri i pensades per a tothom, petits i grans, homes i dones, per ios i android, gratuïtes o de pagament. Donem la benvinguda a l’agost, a l’estiu i al cap de setmana amb noves aplicacions pels nostres smartphones.

1. Band Land (iOS)  (En català) – Gratis

A “Band Land” els protagonistes són els artistes i les bandes musical més famoses de tots els temps. Un joc de preguntes i respostes on haureu d’endevinar el nom de cada grup a través d’un únic dibuix icònic amb els trets més característics de cada personatge. Les Spice Girls, els Ramones, Coldplay o Led Zeppelin, són alguns dels grups que haureu d’endevinar per superar aquest joc de producció catalana.

Bandland

 2. Spacecraft 3D (iOS/Android) – Gratis

“Spacecraft 3D” és una potent eina educativa per a tots aquells que seguiu molt d’aprop l’activitat espacial de la NASA, i/o també, per a aquells que teniu petits futurs astronautes a casa. A través de la realitat augmentada i d’una forma força sorprenent, podreu visualitzar les principals astronaus que la NASA ha enviat a l’espai en les últimes dècades. El telescopi “Hubble”, la nau “Curiosity” que va trepitjar Mart o la sonda “Cassini” enviada a Saturn, són algunes de les naus que podreu fer aparèixer a la taula de casa en un tres i no res!

No oblideu d’imprimir la targeta de realitat augmentada (AR) que la mateixa NASA posa a disposició a la seva pàgina web i enfocar les vostres càmeres sobre ella. Un petit detall sense el qual la màgia de la realitat augmentada no us funcionarà!

Spacecraft

3. Tembo, el petit elefant (iOS) (En català) – De pagament

En Tembo, és el protagonista de la sèrie de tres apps que ha desenvolupat BubbleBooks, una editorial catalana amb seu a Barcelona, especialitzada en apps infantils que respecten la inclusió educativa.

En la primera part d’aquesta col·lecció, assistireu al naixement d’en Tembo i coneixereu els seus primers passos per la sabana africana. Tot, dins d’un entorn totalment interactiu i amb diverses opcions de configuració per adaptar la lectura a les capacitats de cada nen (dislèxia, TDAH, dificultats visuals…).

tembo

4. Band Stars (iOS/Android) – Gratis

Si un dels vostres somnis d’adolescència va ser formar un grup de rock i convertir-vos en estrelles mundials, no us heu de perdre per res del món el joc que ens proposa des de “Halfbrick Studios”. A “Band Stars” us convertireu en el mànager de la millor banda de rock del món i haureu d’aconseguir projectar totes les seves cançons al número 1 de les llistes nacionals i mundials.

No us espanteu! No necessiteu tenir cap tipus de coneixement musical, sinó que la dinàmica del joc està enfocada en seleccionar els millors integrants de la banda, perfeccionar les seves habilitats i comprar els millors instruments possibles.

bandstars

5. Ready, Steady, Bang (iOS/Android) – Gratis

A “Ready, Steady, Bang!” us posareu a la pell del “cowboy” més veloç del Far Oest americà. Un joc tant minimalista com addictiu, on us haureu de batre en duel contra els 10 millors pistolers del planeta. Només heu d’acceptar el repte, esperar el senyal i tocar la pantalla just abans que el vostre oponent us fulmini d’un sol tret.

Ja han superat la barrera del milió de descàrregues!

readysteadybang

6. iClassical Scores (iOS) (En català) – De pagament

Amb “iClassicalScores” qualsevol músic podrà descarregar, consultar i modificar més de 200.000 partitures dels principals compositors clàssics al seu dispositiu mòbil en un senzills passos. A través de l’app podreu accedir a la biblioteca de partitures més gran i important d’internet, IMSLP (International Music Library Project) i descarregar allò que més us interessi de forma gratuïta.

I si no trobeu el que busqueu, l’app també us permet digitalitzar partitures en format físic a través de la càmera, de manera que podreu centralitzar tots els documents que necessiteu al vostre dispositiu.

iclassical

7. The Room (iOS/Android) – De pagament

A “The Room” haureu de resoldre diversos enigmes que un vell amic us a deixat escampats dins una habitació. Una taula en la penombra i diverses caixes de fusta mecanitzades són tot el que podreu veure i tocar en aquest joc. Sí, dit així sembla poca cosa, però realment el joc val molt la pena. Feu la prova a casa una nit tot sols amb els auriculars ben connectats i intenteu no posar-vos nerviosos…

theroom

Segur que seus farà molt curt!

8. QuizUp (iOS/Android)  – Gratis

Com aneu de cultura general? I d’esports? I de cinema? “QuizUp” és un trivial amb més de 220.000 preguntes on podreu desafiar als vostres amics o als centenars de milers d’usuaris que l’app té arreu del món. Historia, geografia, literatura, jocs, educació, esports, cinema, ciència, art o música són alguns dels més de 140 temes diferents que hi ha disponibles.

Un joc perfecte per les estones mortes!

quizup

9. Top Eleven (iOS/Android)  – Gratis

Com tot bon fanàtic del futbol, segur que algun cop heu somiat en dirigir el vostre propi equip. Malauradament, només uns pocs ho aconsegueixen i la resta de mortals ens em de conformar en veure els partits des de la grada o crear al nostre propi equip virtual a “Top Eleven”, un “football manager” que arrasa a les botigues d’apps. Trieu un nom, un escut i uns colors, i seleccioneu les millors alineacions i jugadors per aconseguir la Lliga, la Copa i la Champions a cadascun dels nivells. Ah, i no oblideu de remodelar l’estadi, segur que ben aviat seus quedarà petit!

topeleven

10. El Secret de Gaudí (iOS)  (En català) – De pagament

La Sagrada Família ha estat sens dubte uns dels edificis més visitats de la ciutat de Barcelona. El llegat de l’arquitecte Antoni Gaudí no deixa mai d’impressionar a centenars i milers de persones cada dia. Ara, i gràcies a la bona feina de “iDidactic”, els més petits també poden gaudir d’aquest llegat a través dels seus iPads. “El Secret de Gaudí” és un llibre interactiu especialment pensat per nens/es a partir de 8 anys, on un grup d’amics recorre Barcelona per descobrir el secret que s’amaga rere la figura d’en Gaudí.

secretgaudi

TAMBÉ:

Les 10 millors apps del mes d’abril

Les 10 millors apps del mes de maig

Les 10 millors apps del mes de juny

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: