Les 10 millors apps del mes d’abril de 2014

Compartir

Estrenem col·laboració a ycom.cat amb el nostre primer recull d’apps destacades del mes d’abril. Aquestes són les 10 millors apps que hem seleccionat.

1. Patufet (iOS) (En català)

En Patufet, un dels protagonistes més populars de la literatura infantil catalana, no podia faltar a la gran festa de les apps. Ara també arriba a les tauletes de la de mà de Napp-Buf (Criteri de Comunicació), un estudi de disseny i comunicació visual situat a Cardedeu (Vallès Oriental), que s’estrenen en el món de les aplicacions amb aquest conte interactiu.

screen480x480

2. Save my toys (iOS/Android) (En català)

Lluitar contra la gravetat és un dels principals objectius d’aquest entretingut joc d’equilibris. Col·loqueu totes les joguines i aconseguiu que s’aguantin durant un temps establert per superar cada nivell. Un joc senzill, que enganxa amb facilitat i on trobareu entreteniment per estona amb els més de 90 nivells disponibles.

12648417-1391884253748

3. GardenLab (iOS) (En català)

En aquesta genial app infantil, haureu de crear el vostre propi jardí plantant flors de tots tipus i colors. Una fantàstica oportunitat on els més petits podran aprendre com funciona el medi natural mentre juguen per assolir els reptes proposats.

GardenLab-how-to-pick-up-the-seed

4. Toy Defense (iOS/Android)

Col·loqueu les vostres tropes i defenseu la vostra base de la incursió enemiga en aquest joc d’estratègia ambientat en la Primera Guerra Mundial. Per torns, haureu de superar les diferents onades d’atac enemigues, comprant i millorant les vostres tropes. Un imprescindible per als amants del gènere bèl·lic!

screen640x640

5. My Script Calculator (iOS/Android)

MyScript Calculator” és una calculadora a mà alçada capaç de reconèixer operacions aritmètiques escrites a mà i calcular-ne el resultat de forma automàtica. Destaca per una interfície molt simple i clara, on podreu realitzar càlculs d’una manera fàcil i ràpida i sense cap tipus de teclat.

MyScript

6. The Silent Age (iOS/Android)

Aquesta fantàstica aventura gràfica us transportarà al 1972, a la pell d’un ajudant de manteniment que treballa per una multinacional nord-americana. La seva vida no ha estat gaire interessant fins al moment, però aviat patirà un gir inesperat ple de salts en el temps i misteris per resoldre. Ja s’està treballant en un segon episodi!

tsa

7. Flick Kick Football Legends (iOS/Android)

En aquest joc d’estètica “vintage” haureu de formar el millor equip del planeta comprant i millorant cartes en forma de jugadors i aconseguint els 5 títols de lliga establerts. Hi ha més de 200 cartes diferents per col·leccionar i ben aviat estarà disponible una modalitat de joc on-line per competir amb altres usuaris.

1385390930

8. Dungeon Highway (iOS/Android)

A “Dungeon Highway” trobareu una barreja entre un “endless runner” i  una aventura de rol amb estètica “8 bits”, on haureu de córrer infinitament per les pitjors masmorres disparant boles de foc i derrotant enemics. Si us agrada la sang, quedareu ben servits!

12614338-1391700253760

9. Mimpi (iOS/Android)

El protagonista d’aquesta aventura gràfica és un petit gos de color blanc que persegueix el seu amo a través de 8 mons plens d’objectes i personatges gens convencionals. Haureu de posar tot el vostre enginy per resoldre els diferents puzles i enigmes si voleu descobrir com acaba aquesta divertida aventura canina.

IMG_1548

10. Forest Flyer (iOS)

A “Forest Flyer” els més petits podran jugar amb el curiós ocell de color rosa que viu en un divertit bosc ple de sorpreses. Dirigiu l’ocell cap als diferents objectes senyalats amb una estrella groga i descobriu les diferents interaccions i animacions que l’app us té preparades. Ideal per a pre-escolars!

sago-mini-forest-flyer

Més sobre aquestes apps a www.appocalipsi.cat

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: