Les 10 millors apps del mes de desembre de 2014

Compartir

Les 10 millors apps del mes de Desembre

1. Republique (iOS/Android) – Gratuïta

Segons Viquipèdia, distòpia “és una utopia negativa on la realitat transcorre en termes oposats als d’una societat ideal, és a dir, vers una societat opressiva o totalitària.”
Si us agrada aquest gènere, no us pot faltar als vostres dispositius “Republique”, un joc creat amb l’ajuda de Kickstarter (i 500.000$ dels mecenes!) i que ha estat desenvolupat per creatius procedents d’importants franquícies del videojoc com “Metal Gear Solid” o “Halo”. A través de “Hope”, la protagonista de la història, experimentareu els vertaders perills del totalitarisme en plena era d’Internet, a través d’una sèrie de 5 capítols que podreu adquirir per no més de 13,99€.

Republique

2. Dumb Ways to die 2 (iOS/Android (pròximament)) – Gratuïta

«Dumb Ways To Die 2» o «maneres estúpides de morir», es la segona edició d’un joc completament absurd i profundament divertit que arrasa a les botigues d’aplicacions per a dispositius mòbils. Evitar morir de les forma més absurda és l’objectiu principal d’aquest joc que de ben segur us arrencarà uns bons riures.
No us perdeu el videoclip amb cançó original inclosa que van gravar els desenvolupadors. Ja ha superat de llarg els 92 milions de reproduccions a Youtube!

dumbways

3. Nimble Quest (iOS/Android) – Gratuïta

Imagineu-vos una combinació del mític «Snake» i una aventura de rol dels anys 90. Això és “Nimble Quest”, un videojoc per a dispositius mòbils ple de masmorres, boscos encantats, màgia, pocions i un bon nombre d’herois disposats a donar-ho tot per lluitar contra la infinitat d’enemics que assolen el planeta. A cada pantalla, us trobareu dins un recinte tancat on haureu de construir la vostra pròpia «serp» d’herois i derrotar tots els enemics que us aniran apareixent mentre doneu voltes.
Calculeu molt bé els vostres moviments, o haureu de tornar a començar des de zero!

nimblequest

4. Infinit de Màrius Sampere (iOS) – De pagament

“Els poemes de Màrius Sampere parlen dels éssers humans, de les seves emocions, les seves tragèdies, de l’amor, el dolor i la mort. Sampere és com un nen que juga amb les paraules, amb la retòrica, es riu dels estils literaris, fa acudits amb la filosofia, i es diverteix desconcertant al lector.”
“Infinit” és el nom de l’última creació literària de Màrius Sampere, que juntament amb la gent d’Ubicuo Studio ens han fet arribar als nostres iPads un recull dels seus poemes més recents. Un llibre, on també hi trobareu una selecció de les millors il•lustracions fetes per el propi Màrius i vídeos d’ell mateix recitant en veu alta els diferents poemes.

infinit

5. Edjing (iOS/Android) – Gratuïta

“Edjing” és segurament una del es millors apps de mescles i efectes musicals que trobareu a les botigues d’aplicacions, amb més de 18 milions de descarregues acumulades i guardonada l’any 2013 com una de les millors aplicacions de l’any. Una petita joia per a tots els amants de la producció musical, on podreu crear les vostres pròpies mescles i composicions i compartir-les fàcilment a les xarxes socials. Carregeu les vostres cançons d’iTunes, SoundCloud o Deezer (si sou membres Premium), a cadascun dels dos plats en format vinil que té l’aplicació i afegiu tots els efectes que vulgueu a la vostra creació.
Play. Mix. Share. Tu ets el DJ!

edjing

6. Hopscotch (iOS) – Gratuïta

Si creieu que els vostres fills poden tenir aptituds en el camp de la programació, «Hopscotch» potser una bona eina però començar a jugar i experimentar amb la seva lògica. Una app on els vostres fills podran crear els seus propis programes a través d’una interfície altament intuïtiva configurada en blocs d’instruccions.
Hi ha recollides tot tipus d’ordres per fer que els protagonistes ballin, saltin o es moguin cap a una determinada direcció, com també, tot tipus de paràmetres per determinar en quina mesura s’han de produir les accions o sobre com s’ha d’interactuar sobre els dispositius per fer que aquestes accions s’iniciïn.
Hi ha centenars de projectes i històries per descobrir!

hopscoth

7. Glory of Generals (iOS/Android) – De pagament

“Glory of Generals” és el clàssic joc d’estratègia ambientat en la Segona Guerra Mundial, on els Generals més famosos dels diferents exèrcits són els protagonistes de la història. Escolliu un bàndol i un General (n’hi ha més de 100!) i planteu batalla en alguna de les més de 60 campanyes reals que hi trobareu representades.
Podreu posicionar les vostres tropes, atacar l’enemic per terra, mar i aire, o comprar i construir noves unitats i posicions de batalla. Aconseguireu recuperar el control de les principals ciutats d’Europa?

gloryofgenerals

8. Tiny Firefighters (iOS) – De pagament

“Tiny Firefighters” és un de les 10 propostes que ens presenta l’estudi berlinès “Wonderkind” especialitzat en apps infantils. Un estudi, que ha centrat principalment la seva tasca en la reconversió dels tradicionals contes pintats amb aquarel•les per introduir-los als nous dispositius mòbils i tauletes.
A “Tiny Firefighters” podreu interactuar en dos escenaris diferents: l’estació de bombers i la comissaria de policia. Només heu de posar el dit sobre els diferents objectes i gaudiu de les més de 80 animacions que hi trobareu.

tinyfirefighters

9. Qello Concerts (iOS/Android) – Gratuïta

Us agrada la música en directe? Sou dels que col•leccioneu DVD i VHS de concerts dels vostres grups preferits? Aquesta app us interessa!
“Qello Concerts” és una perfecte biblioteca de concerts en streaming via subscripció, on podreu visualitzar els concerts més mítics de gran part dels grups i bandes més importants del panorama musical. Des dels anys 20 i fins a l’actualitat, trobareu tot tipus de documentals i concerts en Full-HD de grups llegendaris com: Nirvana, The Doors, Queen, Jimi Hendrix o Elvis Presley, o més actuals com: Lady Gaga, Beyoncé, Mumford & Sons o Imagine Dragons.

qelloconcerts

10. Dismonster (iOS) – De pagament

«DisMonster» és el nou joc infantil que ens proposen la gent de «Dabadu Games», un estudi de creació català que torna amb un nou joc enfocat a combatre les pors a la foscor. A través de 3 escenaris que reprodueixen les habitacions d’una casa real, l’usuari haurà de trobar els diferents monstres en forma d’ombra i desmuntar-ne les seves formes col•locant diferents objectes que trobarà dins la mateixa habitació.
Un joc de psicomotricitat, orientació i concentració, on es proporcionen noves eines per combatre els fantasmes de la foscor, i que ajudarà als infants a associar les diferents figures geomètriques amb les ombres projectades a la paret de les habitacions.
Hi ha més de 70 monstres!

dismonster

Les 10 millors apps del mes de novembre

Les 10 millors apps del mes d’octubre

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: