Les 10 millors apps del mes de febrer

Compartir

Una nova entrega d’appocalipsi.cat

1. Drawnimal (iOS) – De pagament

«Drawnimal» és una app per als més petits, pensada per a què aprenguin les lletres de l’abecedari d’una manera divertida i molt entretinguda. En aquesta ocasió, no només necessitareu un iPad/iPhone amb l’aplicació, sinó que també haureu de preparar paper i llapis per donar forma als diferents animals que s’amaguen rere cada lletra. Una molt bona combinació del món digital i l’analògic!

Enllaç

drawnimal

2. Hitman Go (iOS/Android) – De pagament

Després de diversos jocs per a multitud de plataformes, una pel·lícula i un notable èxit entre el sector, arriba una nova entrega de «Hitman» per a dispositius mòbils i tauletes. En aquesta ocasió, conduireu el famós «Agent 47» cap al punt de sortida d’un tauler ple d’obstacles i enemics que us eliminaran sense pietat. Un de joc de sobretaula, on haureu de moure la vostra peça en el moment i en el sentit adequat i utilitzar correctament les diferents armes disponibles per desfer-vos d’aquells oponents més impertinents. Un bon joc per passar la tarda.

Enllaç a Google Play

Enllaç a Apple Store

 

hitmango

3. Snowcheck (iOS/Android) – Gratuïta

Si marxeu a esquiar, descarregueu «Snowcheck», una app amb la que podreu estar al corrent de tot allò que necessiteu saber sobre qualsevol pista d’esquí del país, del Principat d’Andorra i dels Pirineus francesos. Tota l’actualitat i informació imprescindible per saber en quines condicions es troben les diferents pistes d’esquí en quant a climatologia, preus dels forfaits, estat i quantitat de la neu, nombre de pistes obertes i tot tipus d’esdeveniments i notícies sobre l’activitat prevista o ja desenvolupada.

Enllaç a Google Play

Enllaç a Apple Store

SNOWCHECK

4. The Tiny Bang Story (iOS/Android) – De pagament

«The Tiny Bang Story» és un joc ple d’enginys, màquines i personatges rocambolescs, on visitareu diferents escenaris en busca i captura d’una sèrie d’objectes imprescindibles per al transcurs de la història. Un món de dibuixos fantàstics, on haureu de trobar desenes d’objectes perfectament mimetitzats amb la resta del paisatge o amagats dins d’armaris, calaixos o baguls de tot tipus. Una petita joia, que no trobareu als tops de descàrregues de les botigues d’aplicacions!

Enllaç a Google Play

Enllaç a Apple Store

tinybangstory

5. Madefire (iOS/Android) – Gratuïta

Amb «Madefire» descobrireu una nova forma de lectura i interacció amb el món dels còmics i les novel·les gràfiques. Un format innovador que incorpora dues noves dimensions: els efectes especials sonors i música, que acompanyen a la perfecció el transcurs de la història, i les panoràmiques de 360º, que us permetran fer zoom o desplaçar-vos per qualsevol punt de la pàgina de forma aleatòria.
Hi trobareu centenars de títols de pagament o gratuïts, amb els principals superherois de l’univers «DC Comics» com Superman, Batman, Hellboy, Star Trek o Injusticie, i una bona selecció de títols independents.

Enllaç a Google Play

Enllaç a Apple Store

madefire

6. Device 6 (iOS) – De pagament

«Simogo» és el nom de la gent que s’amaga rere aquesta treballada història, un estudi de creació suec, responsable també d’altres títols d’èxit com «Year Walk» o «The Sailor’s Dream». Un joc que destaca tant per la complexitat dels seus misteris, com per la seva genial atmosfera retro plena de sorpreses, objectes i estranys autòmats, que en algunes ocasions us posaran la pell de gallina. Tota la història ha estat preparada i conceptualitzada per a què la protagonista descobreixi per si sola totes les respostes, aixi que no passeu per alt cap detall, cap imatge, ni cap reproducció d’àudio. El desenllaç final és molt prometedor!

Enllaç

device6

7. Logic (iOS/Android) – De pagament

«Logic» és una aplicació infantil que ajudarà als vostres fills i filles a desenvolupar la lògica i la relació entre diferents objectes, figures, números o lletres. Una app dissenyada i pensada per als més menuts de casa que tot just aprenen els colors, les primeres lletres o les primeres figures geomètriques, i els desafiarà a buscar les relacions entre aquests conceptes i d’altres objectes d’ús més quotidià. Una bona plataforma d’aprenentatge senzilla, divertida i completament segura.

Enllaç a Apple Store

logic

8. Run Sheldon (iOS/Android) – Gratuïta

Coneixeu el conte de la tortuga i la llebre? Doncs imagineu-vos que els conills furiosos per la derrota us han robat el trofeu de campió i que un cop heu anat a recuperar-lo, heu de fugir d’una legió de conills que us persegueix. Aquest és l’argument de Run Sheldon, un joc creat i desenvolupat a Barcelona per Bee Square, on haureu de córrer infinitament superant obstacles i esquivant enemics.

Enllaç a Google Play

Enllaç a Apple Store

runsheldon

9. SketchBook (iOS/Android) – Gratuïta

Si mai heu buscat una aplicació de dibuix en alguna de les principals botigues d’aplicacions, segur que us haureu perdut entre la immensitat dels centenars (sinó milers) de resultats que hi ha disponibles. Si no sabeu ben bé per on començar, us proposem que li doneu una oportunitat a «SketchBook», una aplicació amb una versió gratuïta força completa, on disposareu d’una paleta completa de colors i fins a 8 tipus de pinzells i retoladors de diferents intensitats i amplades.

Enllaç a Google Play

Enllaç a Apple Store

sketchbook

10. Framed (iOS) – De pagament

Guardonat com un dels millors jocs del 2014 per la seva originalitat i disseny, «Framed» és un d’aquells jocs que no poden faltar als vostres dispositius mòbils. A través d’una sèrie de vinyetes, seguireu la història de diferents personatges que necessitaran la vostra ajuda per sortir il·lesos o escapar amb èxit. Només caldrà que reordeneu adequadament cadascun dels moviments del protagonista i eviteu ser descoberts per ningú.

Enllaç

framed

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: