Les 10 millors apps del mes de gener

Compartir

Recull mensual elaborat per www.appocalipsi.cat.

1. Loggr (iOS) – Gratuïta

Fer més exercici, menjar més verdures o deixar de fumar són alguns dels propòsits que potser molts de vosaltres us fareu per començar amb bon peu el nou any. Si voleu iniciar nous reptes i portar-ne un seguiment per registrar les vostres millores i avenços, «Loggr» pot ser una molt bona eina pels vostres dispositius. Es tracta d’una aplicació dissenyada per registrar absolutament qualsevol aspecte de la vostra vida, ja sigui de salut, sobre l’exercici físic realitzat, dels hàbits alimentaris o fins i tot, d’alguns aspectes mèdics com la pressió sanguínia o els nivells de glucosa.

Loggr

2. Javelin Masters 2 (iOS/Android) – Gratuïta

Fins i tot, un esport minoritari com el llançament de javelina ja disposa d’un joc per a dispositius mòbils totalment gratuït. Es tracta de «Javelin Masters», un joc amb una estètica molt minimalista però que us enganxarà d’allò més. Una competició per països, on haureu de lluitar diàriament per superar les vostres marques i realitzar el llançament més llunyà que els vostres dits us permetin. La marca a superar a dia d’avui són els 135,95 metres…

javelinmasters

3. Conductr (iOS) – De pagament

“Conductr” és un controlador per Ableton Live desenvolupat a Catalunya gràcies a Patchworks. Pels que no esteu familiaritzats amb el món de la producció musical, dir-vos que Ableton Live és un seqüenciador d’àudio i MIDI per a sistemes operatius Mac i Windows. És un dels programes més utilitzats per productor musicals i DJ’s, especialment focalitzat en les actuacions musicals en directe. Amb “Conductr” podreu controlar des de l’iPad totes i cadascuna de les eines que ofereix Ableton Live superant les barreres imposades per un teclat i un ratolí.

Conductr

4. Goblin Sword (iOS) – De pagament

«Goblin Sword» és una història de castells i masmorres en 8 bits, on hi trobareu tots els ingredients imprescindibles de les millores aventures de rol. Un exèrcit de monstres liderats per un malèfic mag ha arrasat el vostre poble i us tocarà a vosaltres derrotar el mal i recuperar la pau a les vostres terres. En total, 48 nivells diferents repartits en tres escenaris: el Gran Bosc, l’Antic Castell i les Coves Obscures, on haureu de lluitar contra dos enemics finals i completar un total de 15 nivells diferents.

goblinsword

5. Daddy Long Legs (iOS/Android) – Gratuïta

Si no vau quedar ben farts de reiniciar partides a «Flappy Bird», segur que també us encantarà «Daddy Long Legs», un joc on haureu de fer caminar el màxim possible una pintoresca aranya de cames extremadament llargues. La idea del joc és avançar el més lluny possible, movent les cames una a una sense perdre l’equilibri. Ja ens explicareu com us ho munteu per superar els 50 primers metres sense caure…

Daddy-Long-Legs

6. Les 4 Barres (iOS) – De pagament

Entretenir i educar són els dos principals objectius de «Guaita Kina Tribu», un estudi de creació d’apps infantils que ens proposa conèixer la història de Catalunya d’una forma diferent i entretinguda per als més menuts. Començareu per conèixer en «Guifré el Pilós», ajudant-lo a trobar i pintar el seu escut, però també us endinsareu en alguns episodis de 1714, els Reis Catòlics o Jaume I el Conqueridor, que properament estaran disponibles. Tot el contingut de l’aplicació està basat en l’obra «Trifulkes de la Katalana Tribu» escrita per Víctor Alexandre i comptes unes genials il•lustracions de Xavi Ramiro, recentment guardonat amb el premi Junceda d’Il·lustració.

les4barres

7. Crossy Road (iOS/Android) – Gratuïta

A «Crossy Road» us posareu en la pell d’una valent gallina amb un infinit repte. Un «endless runner» on haureu d’actuar amb rapidesa per a travessar centenars de carreteres, rius i vies de tren sense ser atropellat per cap dels centenars cotxes, trens, camions o cotxes de policia que circulen a tota velocitat per les diferents vies. Travesseu els rius saltant d’un tronc a l’altre i no deixeu que la corrent seus emporti riu avall. I sobretot, no us encanteu esperant una bona ocasió per avançar, o pel contrari, acabareu sent el dinar d’una imponent au rapinyaire.

crossyroad

8. Lumo Deliveries (iOS) – Gratuïta

Dominar el món pot ser un tema bastant recurrent en l’àmbit dels videojocs, però segurament no ho és tant, si parlem de ser el número u en el transport de paquets. A «Lumo Deliveries» us posareu al cap davant d’una petita empresa de missatgeria expres amb grans ambicions per conquistar el mercat mundial. Un joc amb un disseny molt interessant on haureu de gestionar tota la logística necessària per transportar centenars de paquets arreu del món.

lumodeliveries

9. Makr (iOS) – Gratuïta

Si esteu preparant alguna celebració especial pel vostre negoci o vida personal i voleu estalviar alguns calerons en el disseny de targetes o invitacions, feu un cop d’ull a «Makr». Una app de disseny gràfic que us ajudarà a crear la vostra pròpia marca a través d’un modern i actualitzat recull de plantilles pensades per qualsevol tipus d’esdeveniment. En un senzills passos podreu personalitzar les vostres targetes de visita, unes originals invitacions pel vostre casament o unes divertides postals de nadal.

makr

10. 80 Days (iOS/Android) – De pagament

Esteu preparats per donar la volta al món en 80 dies? Si? Doncs poseu-vos a descarregar «80 Days», un joc inspirat en la mítica aventura de Jules Verne, on haureu de fer tots els possibles perquè Phileas Fogg no perdi la seva juguesca. Una aventura interactiva, on encarnareu el personatge de Passepartout i on cada decisió presa, condicionarà per bé o per malament el vostre viatge.

Un dels millors jocs del 2014 segons la revista «Time»!

80days

Les 10 millors apps del mes d’octubre

Les 10 millors apps del mes de novembre

Les 10 millors apps del mes de desembre

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: