Les 10 millors apps del mes de juliol

Compartir

L’esperada entrega mensual d’appocalipsi.cat

1. Spirits of Spring (iOS) – De pagament

«Spirits of Spring» és el videojoc ideat per el català Ruben Farrus, que des de l’estudi canadenc Minority Media, ens fa pensar una mica sobre la problemàtica del «bullying» o assetjament escolar. Una història plena d’emocions en la que en Chiwatin, un natiu nord-americà, lluita per recuperar la primavera al seu poble i desfer-se d’un grup de corbs que han instaurat l’hivern perpetu.

Tot un món en 3D on nois i noies de diferents edats podran ajudar en Chiwatin a afrontar els seus problemes, ple de diàlegs per recordar.

iOs

Spirit-of-Spring

2. Garden Plan Pro (iOS) – De pagament

Posar ordre al vostre jardí o al vostre hort, és més fàcil amb «Garden Plan Pro». Una app amb molts recursos, on podreu dissenyar els vostres projectes de jardí a través d’una interfície molt intuïtiva i amb gran quantitat d’informació sobre els diferents tipus de plantes i flors. Hi trobareu un complet calendari amb totes les dades de sembra i recol·lecció, i també, alguns consells sobre les plantes o verdures que millor s’adapten a la vostra localització. Un bon assistent per tenir al dia el vostre jardí!

iOs

Garden-Plan-Pro

3. Little Builders (iOS/Android) – De pagament

«Little Builders» és un dels millors simuladors de construcció en 3D per a nens de fins a 6 anys, que destaca per la seva increïble qualitat gràfica i una divertida interacció entre els usuaris i els diferents personatges. A la ciutat de «Little Builders» podreu utilitzar el camió excavadora, pintar parets de diferents colors, descarregar els materials del camió, construir murs, col·locar el sostre amb la grua mòbil o netejar el carrer amb el camió cisterna. I per descomptat, sense rastre de compres in-app ni publicitat al seu interior!

iOs

Google Play

littlebuilders

4. iDoceo 4 (iOS) – De pagament

«iDoceo» és un dels millors quaderns digitals del professor que trobareu a les botigues d’aplicacions. Un app íntegrament en català, que us ajudarà a registrar notes i exercicis, calcular-ne les mitjanes automàticament, i estalviar-vos temps i feina. Podreu portar al dia un complet registre de notes, alumnes o plànols de classe (per passar llista) i un pràctic horari/diari on podreu fer el seguiment individual de cadascuna de les classes. I si necessiteu comunicar-vos amb algun alumne via e-mail o directament, amb els pares dels alumnes, «iDoceo 4» també us posarà les coses fàcils!

iOs

idoceo

5. LeHavre (iOS) – De pagament

«LeHavre» és un joc de taula que recentment ha assolit força popularitat, que ha decidit fer el salt als dispositius mòbils amb una versió de fins a 5 jugadors i un mode individual contra la mateixa màquina. Un joc de cartes per torns on us convertireu en el propietari d’una empresa de transport marítim amb aspiracions de convertir-se en la millor del país. Dissenyeu una bona estrategia per obtenir els millors recursos i materials, i construïu els edificis i vaixells necessaris per aconseguir el domini total del port!

iOs

lehavre

6. Surgeon Simulator (iOS/Android) – De pagament

L’art de la cirurgia requereix d’una molt bona experiència i una gran precisió, dos aspectes que a «Surgeon Simulator» brillant per la seva absència. Segurament, això és el que fa d’aquest joc, un joc profundament divertit i dificultós alhora. Utilitzar o simplement agafar alguna de les eines disponibles en cada operació, pot resultar tot una proesa i desgavell. En la versió reduïda per a dispositius mòbils, trobareu un total de 4 operacions diferents, en dues modalitat de joc anomenades «Mode Cirurgia» i «Mode Passadís», on haureu d’operar en una sala d’operacions i en una llitera en moviment pels passadissos de l’hospital. Bisturí!

iOs

Google Play

surgeonsimulator

7. Takos Japanese (iOS/Android) – De pagament

Aprofitant les vacances escolars, l’estiu pot ser un molt bon moment per endinsar-se en l’aprenentatge de nous idiomes. Si teniu curiositat per el japonès però no us hi voleu deixar un ronyó en cursos i matricules, podeu donar-li una oportunitat a «Takos Japanese». Una aplicació creada a Madrid, on el «pop Sensei» us ajudarà a iniciar-vos en l’aprenentatge dels tres principals tipus d’escriptura japonesa (hiragana, katakana i kanji), en un total de 88 lliçons.

iOs

Google Playtakosjapanese

8. Djay 2 (iOS/Android) – De pagament

Una molt bona opció per utilitzar el vostre dispositiu mòbil a mode de taula de mescles i exhibir les vostres dots com a DJ és «djay 2». Una completa aplicació per crear originals mescles a través de la vostra biblioteca de cançons i amb capacitat d’integració al vostre compte de Spotify. Una potent aplicació útil tant per aficionats com per a professionals de la música, amb suport per a diversos dispositius MIDI i amb opció de pre-escolta a través d’auriculars.

iOs

Google Play

djay2

9. Fit Brains (iOS/Android) – Gratuïta

Si ja heu començat vacances i voleu desentumir el vostre cervell de tantes becaines que us heu marcat, ja podeu descarregar «Fit Brains». Una aplicació d’entrenament mental que us posarà les piles a través de 360 jocs i sessions d’entrenament, dissenyades especialment per exercitar la vostra memòria, concentració, habilitats visuals i capacitat de resolució de problemes. Podreu mesurar el vostre rendiment de coneixements a través de 6 àrees diferents del cervell i comparar els vostres resultats amb altres usuaris de la vostra mateixa edat i sexe. Un èxit amb més de 10 milions d’usuaris!

iOs

Google Play

fitbrains

10. Back to Bed (iOS/Android) – De pagament

A «Back to Bed» haureu de fer mans i mànigues per acompanyar sa i estalvi en «Bob», el somnàmbul protagonista del joc, de nou cap al seu llit. Un joc de trencaclosques en 3D, que destaca per els seus pintorescs escenaris amb efectes òptics i estructures impossibles, que us conduiran sempre cap a l’abisme. Si us vau enganxar a «Monument Valley» pel seu univers il·lusori inspirat en l’art del famós pintor holandès M. C. Escher, «Back to Bed» no pot faltar a la vostra col·lecció de jocs!

iOs

Google Play

backtobed

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)