Les 10 millors apps del mes de juny de 2015

Compartir

Una nova publicació del bloc d’apps appocalipsi.cat

1. MechaNika (iOS/Android) – De pagament

Malgrat els seus gràfics desenfadats i que la protagonista és una nena de 7 anys, «MechaNika» no és un joc per a nens. Aquesta aventura gràfica desenvolupada per els catalans Mango Protocol ens relata la història de la Nika, una nena que està farta de tot i vol destruir tot allò que l’envolta, inclòs el món sencer. Per a aconseguir-ho, ha desenvolupat el pla «MechaNika» i vosaltres l’haureu d’ajudar a completar-lo. Un joc ple d’ironia i humor, que recentment a obtingut el premi «Three Headed Monkey Award» atorgat per la UPC i Social Point com a millor joc per a dispositius mòbils.

iOs

Google Play

mechanika

2. SimCity Buildit (iOS/Android) – Gratuïta

Un clàssic com el «SimCity» no podia faltar als nostres dispositius mòbils! Arriba de la mà de «SimCity Buildit» el mític joc de creació de grans metròpolis, readaptat per a la plataforma mòbil i amb un impressionant entorn gràfic. Cobertura policial, atenció sanitària i estacions de bombers, són els aspectes clau perquè les vostres parcel·les habitables s’omplin i la gent acabi a bufetades per instal·lar-se a la vostra ciutat.

iOs
Google Play

simcitybuildit

3. PrinterPro (iOS) – De pagament

Amb «Printer Pro», podreu utilitzar la tauleta o mòbil fins i tot per imprimir els vostres documents de text o arxius .pdf que tingueu a Dropbox o us arribin per e-mail. Podreu configurar qualsevol impressora, es pugui connectar en xarxa o no, d’una manera molt senzilla i fàcil a través de la IP de la impressora o un petit software molt intuïtiu. Molt pràctica per a l’oficina!

iOs

printer-pro

4. Fins a 100(iOS) – De pagament

«Fins a 100» és la primera app de l’estudi de creació francès «Marbotic» que ja es troba disponible íntegrament en català. Una aplicació infantil focalitzada en l’aprenentatge dels números de l’1 fins al 100, a través de 2 interfícies diferents de joc per a nens d’entre 4 i 7 anys. Inspirada en el mètode Montessori, els més menuts podran practicar i aprendre els primers nombres en la seva llengua nativa, o en anglès, francès, alemany, italià o portuguès.

iOs

finsa100Marbotic
5. AppZapp (iOS) – Gratuïta

«AppZapp» és una de les millors aplicacions on podreu trobar les millores ofertes i les millor apps que temporalment es poden descarregar de forma gratuïta. Podeu classificar les notícies en funció de les vostres necessitats (dispositius, categories, valoracions…) i trobar ràpidament totes les novetats en permanent actualització. Fins i tot, podeu activar notificacions, perquè us avisi quan una app canviï de preu!

iOs

appzapp

6. Siegecraft (iOS/Android) – De pagament

Amb l’arribada dels dispositius mòbils el format de joc «defensa la torre» s’ha estès com la pólvora, però si voleu una bona recomanació, no us podeu perdre «Siegecraft». Un joc desenvolupat per Crescent Moon Games i Blowfish Studios, on haureu d’establir una bona estratègia, escollint cap a quins objectius voleu apuntar les vostres catapultes, ballestes o ariets de combat. «Siegecraft» és un altre joc d’èxit a les botiges d’aplicacions, que fins i tot Apple ha escollit per als iPads de demostració de les seves Apple Store.

iOs

Google Play

siegecraft

7. Fairshare (iOS/Android) – Gratuïta

Si esteu compartint pis, o us esteu plantejant la possibilitat de fer-ho pròximament, «Fairshare» us pot ser de molta utilitat. Una aplicació, que us proporciona una fàcil i senzilla manera d’organitzar les tasques de neteja, les despeses o la llista de la compra, des d’on podreu controlar qui ha fet que i qui té pendent de pagar alguna factura de llum, gas o aigua. A més, també inclou un fòrum privat de discussió o missatges, des d’on podreu interactuar amb els companys de pis si no coincidiu gaire per casa!

iOs
Google Play

fairshare

8. Goat Simulator (iOS/Android) – De pagament

Si us encanta fer el cabra, però mai heu tingut l’oportunitat de deixar-vos anar i fer la primera bogeria que seus passi pel cap, «Goat Simulator» és la vostre oportunitat per desinhibir-vos. Un joc que arrasa a les botigues d’aplicacions, on l’objectiu principal és profundament senzill: fer el cabra. Conduïu la particular cabra protagonista per els diferents escenaris del pintoresc poble, i arraseu amb tot allò que trobeu al vostre pas, o feu explotar cotxes i camions cisterna. Ah! I no us oblideu de saltar des de dalt de tot de la grua mòbil. Increïblement divertit!
iOs
Google Play

goatsimulator

9. Thinkrolls 2 (iOS/Android) – De pagament

«Thinkrolls 2» és el joc educatiu de puzles i lògica per a nens de 3 a 9 anys, que dona continuïtat a la sèrie d’èxit desenvolupada per Avokkido Games. Un joc que aprofundeix en les propietats de la matèria i les lleis bàsiques de la física, on els nens s’hauran de desenvolupar per resoldre els 14 capítols amb més de 200 nivells diferents, ajudant els «Thinkrolls» a flotar, volar o teletransportar-se. Una bona app per tenir-los entretinguts!

iOs
Google Play

Thinkrolls-2

10. Dark Echo (iOS/Android) – De pagament

Hi ha jocs que amb molt poc, poden crear grans il•lusions. Aquest és el cas de «Dark Echo», un senzill joc en blanc i negre on haureu de trobar el camí de sortida a través de l’eco de les vostres passes. L’única forma que tindreu de guiar-vos per les diferents sales i habitacions, esquivant misteriosos enemics mortals, és a través de les línies sonores que emeten les vostres passes rebotant contra les parets. Un molt bon repte!
iOs
Google Play

dark-echo

 

Si t’agrada l’article pots llegir l’article del mes de maig.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)