Les 10 millors apps del mes de juny de 2014

Compartir

Aquest és el tercer recull d’aplicacions que mensualment elabora @appocalipsi pel portal ycom.cat. Després de l’èxit de la primera i la segona entrega, aquest recull incorpora apps ideals per entretenir-nos aquest estiu, jocs, utilitats, il·lustracions i molt més.

Auca Digital (iOS)  (En català)

“Auca: contes per somiar, jugar i aprendre” és el nom d’una col·lecció pensada per a nens d’entre 5 a 7 anys, on els més petits podran “jugar a llegir” a través de diversos contes interactius. Hi trobareu  tres nivells de lectura diferents:  un, per els nens que comencen a llegir, un altre per els que ja llegeixen amb més precisió, i un darrer, per els nens que ja saben llegir correctament. Tots els contes estan disponibles en català

aucadigital

Wind-up Knight (iOS/Android)

Ens encanten les aventures de cavallers i ens encanta salvar princeses. Dues coses, que precisament podreu trobar a “Wind-up Knight”, una aventura farcida d’enemics i obstacles a esquivar. Salteu per evitar les trampes, rodoleu per avançar en les zones més estretes, derroteu els diferents enemics a cops d’espasa i protegiu-vos amb l’escut de les desenes d’objectes que us cauran pel cap. Ah! I no us oblideu de donar corda al vostre cavaller, o pel contrari, us quedareu sense energia!

Wind-up-knight

LetsBasket (iOS/Android) (En català)

Si sou entrenadors de bàsquet o fanàtics d’aquest esport, no us podeu perdre “LetsBasket”, una app on podreu seguir i anotar l’estadística completa de tots els partits del vostre equip o de cadascun dels jugadors de forma individual. Amb una “interface” força senzilla, podreu seguir en temps real l’evolució del partit i anotar els punts, les faltes, les assistències, els rebots, els contraatacs o els blocatges del teu equip o del contrari.

I si la vostra veritable passió és el futbol, no heu de patir per res! Els mateixos creadors també tenen a punt una versió per a l’esport rei amb funcionalitats molt similars. La trobareu amb el nom de “Lets4Football”!

LetsBasket1

Swordigo (iOS/Android)

Vestit verd, espases de tot tipus, boles de foc, cofres per descobrir, enemics finals, vida en forma de cors, rupies per gastar… Segur que esteu pensant en la mítica saga “Zelda” de Nintendo, però no, estem parlant de “Swordigo”, un joc de plataformes on haureu de lluitar per derrotar “els corruptes”, els enemics que intenten destruir el vostre món. Una aventura èpica, acompanyada de bons gràfics, que no podeu deixar escapar!

Swordigo1

A casa (iOS) (En català)

“A Casa” és la segona app desenvolupada per “Apps Bredax” un estudi celoní especialitzat en llibres interactiu per pintar. Hi trobareu més de 30 il·lustracions diferents perquè els més petits s’entretinguin una bona estona mentre realitzen els seus primers passos en el món de la lectura. La Marta, en Tomàs i la Fina són els tres germans que protagonitzen “Les coses de cada dia”, una coneguda col·lecció de contes publicada els anys 80, sobre la qual ha estat basada aquesta aplicació.

acasa

Mr. Crab (iOS)

Heu provat mai un joc arcade super ràpid amb un “twist”? “Mr. Crab” és un divertit joc de plataformes on tot gira a gran velocitat. Rescateu totes les cries de cranc esquivant enemics i obstacles i arribeu a dalt de tot de cada torre. A més, penseu que només podreu decidir en quin moment saltar i que cada cop que xoqueu amb una paret, el cranc canviarà automàticament de direcció.

Escolliu bé el camí de pujada, el temps és or!

mrcrab

King of opera (iOS/Android)

A “King of Opera” us convertireu en això, el rei de l’òpera. Us posareu en la pell d’un dels millors tenors del teatre i no heu de deixar que en cap moment res ni ningú us prengui minuts de protagonisme. Sota aquest senzill argument, s’amaga un joc multijugador (fins a 4 persones)altament divertit, on haureu de lluitar tots contra tots.

Us recomanem especialment, la modalitat “Fat Lady”. Una modalitat on haureu de lluitar contra una soprano o “senyora grassa” que caurà del cel cada cert temps. Ja veureu, que fer-la fora de l’escenari, no és una tasca gens fàcil…

kingofopera

Human Body (iOS)  (En català)

“The Human Body” és una app on els menuts podran aprendre el funcionament del cos humà i interactuar-ne amb qualsevol de les seves parts més característiques. Podran descobrir cadascun dels sistemes que conformen el cos (esquelètic, circulatori, muscular, respiratori, nerviós i digestiu), per separat o en conjunt, activant o desactivant els diferents icones de la barra lateral.

Sorprèn la forma com han exprimit tot el potencial que ofereix l’iPad per assolir una major profunditat en el sistema d’aprenentatge. Per exemple, podreu utilitzar la càmera per aprendre com funcionen els ulls, o entendre com viatgen els sons a través de l’oïda interactuant amb el micròfon.

humanbody

Scanner Pro (iOS)

Amb l’arribada dels “smartphones” i l’internet mòbil, sou molts els que heu convertit els vostres telèfons i tauletes en oficines portàtils. Amb “Scanner Pro” podreu convertir el vostre iPad o iPhone en tot un pràctic escàner portàtil. Amb un parell de clics podreu convertir qualsevol document físic en un arxiu .pdf o .jpg i enviar-lo per correu o guardar-lo al vostre compte de “Dropbox”, “Evernote” o “Google Drive”.

scannerpro

World of Puzzles – Monsters Band (iOS) (En català)

“World of Puzzles” és una col·lecció de puzles interactius, que transportarà als més menuts de casa per diferents localitzacions de tot el món. A través de les fantàstiques il·lustracions de Xavier Ramiro, viatjareu a destinacions tant exòtiques com les piràmides egípcies, al Pol Nord o Japó, o a d’altres més familiars, com la Sagrada Família de Barcelona.

world_of_puzzles

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)